DBE3DBB8-1625-4DC1-9F46-51874583B622.jpgMit første officielle opslag om min sygdom. De fysiske beviser er begyndt at vise sig, og det er svært at ligge skjul på mere. 🌸

D. 4. Maj fik jeg konstateret brystkræft. Jeg blev opereret D. 16. Maj, og er så småt ved at komme mig helt oven på operationen. De har fjernet hele mit venstre bryst, lidt af mit højre bryst og en del af mine lymfer i ventre armhule, da der var en spredning til nogle af dem. Men de har fjernet alt det kræft de overhoved kunne finde. Så jeg er i princippet rask nu.
Men jeg skal igennem kemo, strålebehandling og på antihormoner, så jeg bliver 100% rask☺️💪🏼

Jeg har valgt at blogge gennem mit sygdomsforløb, da jeg ønsker at oplyse folk om sygdommen. Jeg ønsker at bryde tabuer omkring sygdommen og alt det det følger med. Og så vil jeg bruge bloggen til at dele mine tanker, og få dem ud af hovedet, når de fylder for meget. 🌸

 

-Clara 💜

Reklamer