Alternativ behandling kan være mange ting. Jeg har fundet et udpluk af det, som jeg tror kan hjælpe mig, eller en som står i en lignende situation som mig. Efterhånden som jeg har fortalt folk om kræften, er der en masse, som har givet mig nogle gode råd, om hvordan de selv, eller nogle de kender, er kommet bedst igennem et kemoforløb.

scan0034.jpg

Akupunktur er en behandlingsform jeg virkelig har hørt meget godt om. Det kan hjælpe på al verdens ting. Jeg har lige bestilt tid til akupunktur i næste uge, for jeg vil se, om det måske kan hjælpe lidt på min arm. Den er nemlig stadig ret stiv i det og er svær at strække ud, så det ville være rart, hvis akupunktur kan løsne det hele lidt op. Jeg vil også fortsætte med akupunltur, når jeg skal have kemo, da jeg har hørt, at det skulle være rigtig godt at få akupunktur dagen før, man skal ind og have kemo, hvilket jeg helt sikkert synes er et forsøg værd. Akupunkturen kan reducere de smerter, man kan få af kemoen og formentlig også kvalmen. Derudover kan hende akupunktøren, jeg skal ned til, også behandle en, mens man får strålebehandling.

Zoneterapi, healing og kranieskeralterapi er også en mulighed. Jeg har selv for nyligt været hos en dame i Høng, som kan behandle en med de tre behandlingsformer. Jeg tog primært op til hende, for at se om hun kunne heale min arm og give zonaterapi, så jeg bedre kan bruge den. Hun kunne også få mit hoved til at sortere lidt ud i de tanker, som plagede mig og havde sat sig lidt fast. Så efter jeg havde været hos hende, kunne jeg finde min selvsikkerhed frem igen, og fik mod til at tage op og få svar på operationen i går.

download

Jeg har også hørt at yoga skulle være rigtig godt. Mange siger, at det kan give én en indre ro og balance. Det er i hvert fald noget, som betyder meget for mig. Da jeg var i en slags choktilstand i over 2 uger efter meddelelsen om brystkræft. Derudover er mit hoved og mine tanker på overarbejde for tiden, og jeg kan godt føle mig lidt stresset ind i mellem. Jeg er også blevet foreslået at meditere. Jeg har prøvet det lidt, og det hjælper mig rigtig meget, så jeg kan slappe helt af, hvis tankerne bliver for meget. Bobby Zachariae skulle være rigtig god – han laver guidede meditationer, hvilket gør det lettere, specielt hvis man er nybegynder. Jeg har også fået fortalt, at nogle har held med at meditere samtidlig med, at kemoen løber ind i en. På den måde kan man måske med tankens kraft styre kemoen i den rigtige retning, så den kun rammer de dårlige celler, den skal og ikke ens gode celler.

Jeg har også hørt og læst en hel masse om CBD-olie (Medicinsk cannabisolie). Der er lavet en masse forskning omkring CBD og THC, og inde på hjemmesiden http://www.videnomcannabis.dk kan man læse en masse interessant om dette mirakelmiddel. Derinde fandt jeg et forsøg, de havde lavet med CBD mod brystkræft. Både med den østrogen receptor positive og den østrogen receptor negative. Der findes nemlig flere slags brystcancer. Men den jeg har/havde, må være den østrogen receptor positive, da de celler jeg har/havde lever af østrogen.18901230_10213482260717936_522616644_o

Jeg tog lige et billede af beskrivelsen. Det gjorde mig ret glad, da det lige præcis beskriver den brystkræftform, jeg kæmper med, så CBD kunne også være en mulighed. Umiddelbart lyder det jo som et mirakelmiddel. Men man skal selvfølgelig altid være sikker på, at det er noget ordentligt, man får fat i!

Til sidst kan jeg give nogle tips, som også kan forebygge brystkræft, og andre kræftformer for den sags skyld. Mange læger siger jo, at hvis man spiser sundt og dyrker motion, har man mindre risiko, for at få kræft. Det rammer dog stadig sunde og raske… ja og endda unge mennesker, som mig. Så jeg kan godt, forstå at det kan være svært at tro på, at det overhoved kan have en betydning, hvordan man lever. Jeg tror dog stadig, at ens levemåde har stor betydning, for om man får kræft eller ej. Det skader i hvert fald ikke at leve sundt 😉

Ud over ens leve måde, har ens gener også noget at skulle have sagt. For hvis man har kræft i generne, er man mere disponeret for at få det end andre. Men det kan ske for alle, da alles kroppe kan udvikle kræft, hvis bare én celle deler sig forkert. Men når det så er sagt, er de flestes immunforsvar i stand til selv at bryde kræften ned i tide, så det ikke bliver nødvendigt med professionelt hjælp. Så ens krop er altså rigtig klog, dog også rigtig dum, nu den jo kan finde på, at udvikle noget så dumt som kræft.

Jeg ved også at deodoranter med aluminium; altså anti-perspiranter ikke er gode. Aluminium ophober sig nemlig i brysterne og kan føre til, at man danner brystkræft. Jeg har altid selv undegået aluminium så vidt muligt, og kun købt “almindelige deodoranter”, og altså ikke anti-perspiranter.

Hvorfor jeg så selv alligevel har fået brystkræft, kan jeg ikke svare på. Men nogle forskere mener, at ens psykologiske tilstand godt kan påvirke, på en måde, så man har større risiko, for at få kræft og andre alvorlige sygdomme… Eller i hvert fald har sværere ved at nedbryde det. Men det præcise svar kender jeg desværre ikke, men psyken er heldigvis noget, jeg kan arbejde endnu mere på, så jeg for alvor kan få styr på den. Og så skal man bare sørge for at gøre nogle ting, der gør en glad, og lade være med at udsætte ting; hvis der er noget man virkelig drømmer om, så gør det!! Der er ingen der siger, at tidspunktet passer bedre om et år.. DET ER NU, DU DRØMMER OM DET; DET ER NU DU GØR DET!!!💪🏼

Lev livet, vær glad og vær positiv – alt det andet har man ikke tid til!

 

-Clara 💜

Reklamer