I går var det præcist 21 år siden, jeg blev født, og det skulle da fejres! Flere af mine nærmeste familiemedlemmer og familievenner kom for at fejre dagen med mig. De gjorde min dag helt fantastisk, og jeg er så taknemlig for, at de ville bruge dagen sammen med mig!

IMG_5828Min dag startede med lækker morgenmad, sammen med min ene søster og mine forældre og senere kom 9 gæster. Jeg elsker at få besøg af familie og venner, og det er som om det begynder at betyde endnu mere for mig. Den tid jeg bruger sammen med dem, er endnu mere værdifuld for mig, end den har været før. Samværet med dem jeg holder er blevet endnu vigtigere for mig end selve festen og de søde sager.

IMG_5831Jeg havde virkelig en fantastisk dag med søde mennesker og hygge. De sang fødselsdagssang for mig – den med instrumenterne; det var som at være barn igen. Og sikke en magt man har, når man kan få et bord fyldt med fuldvoksne mennesker til at spille luftguitar, synge og trutte i en usynlig trompet for en. Hold nu op, hvor fik jeg grinet! Det var helt klart en af dagens store højdepunkter.

IMG_5862.JPGTil aften tog vi på den blå cafe og spise med et familievennepar. Og så gik vi langs stranden hjem og så den utroligt smukke solnedgang. Og så hjem og spille et, to, tre spil yatzy 😅 Mere perfekt kunne min dag næste ikke blive. Jeg ser frem til mange flere fødselsdage som disse ☺️💪🏼

I dag går turen til Sverige for at besøge familie. Jeg glæder mig rigtig meget til at se dem. Og jeg glæder mig til at komme til Sverige, da jeg elsker at være i Sverige og nyde den ro og smukke natur, der er. Det bliver også rart at se nogle andre ting, en det herhjemme.

-Clara 💜

Reklamer