Den sidste uge har jeg kæmpet med systemet. Efter jeg var inde og snakke med lægerne på Riget torsdag d. 1. Juni, blev jeg henvist til Næstveds onkologiske afd.. Efter det møde, må der maks gå 1,5 uge, før man starter på kemo. Det vil sige, at jeg skulle starte kemo i dag. Fra den dag jeg fik at vide jeg havde kræft, sagde de, at jeg intet selv skulle gøre, de skulle nok sørge for, at jeg fik aftaler og kom rundt i systemet, og jeg ville også komme hurtigere til, fordi jeg er så ung… så enkelt er det dog ikke!

Jeg er ikke startet i kemo i dag – jeg hørte ikke fra Næstved i sidste uge, så jeg kunne komme til opstarts samtale. Jeg ringede derfor ind på Riget i onsdags, og spurgte om de vidste noget. De undersøgt så sagen. Jeg ringede så ind på Riget igen i fredags, da der stadig ikke var sket noget. Der kunne de desværre bare ikke gøre så meget, da min komtaktsygeplejerske i var på vagt, men de ville få hende til at ringe til mig i dag. Men jeg valgte så selv, at ringe ned til Næstved i fredags, for at høre om de overhoved havde modtaget henvisningen. Det eneste de kunne se, var at der stod et eller andet om mig i deres system, men ikke hvad, jeg skulle derfor ringe igen i dag.

I morges ringede jeg så til Næstved igen. Hun sagde, at hun ville få en sekretær til at se på sagen, og at de ville ringe tilbage til mig senere i dag + at jeg da selvfølgelig nok skulle få tid i den her uge.

Min sygeplejerske ringede så fra Riget i dag og sagde at grunden til, at jeg ikke har hørt fra Næstved, var fordi Næstved havde slettet min henvisning, efter de havde fået den… what!? Men at hun har sendt en ny til dem nu + hun havde ringet ned og skældt dem lidt ud! (Hende kan jeg godt lide ;))

Jeg fik så at vide, at jeg skulle holde øje med min e-boks i dag, da de ville tage mig op på konference i Næstved i dag og skrive til mig efter. Nu står jeg bare stadig her kl. 16.30 og har endnu hverken fået et opkald eller modtaget noget fra Næstved i e-boks. Jeg har prøvet at ringe to gange, men de svarer ikke…

Jeg er ved at være godt træt!! Og nervøs for der må jo være en grund til, at man har sat et maks på højest 1,5 uge fra samtale til kemo… Næstved SKAL bare give mig en tid i den her uge, når de selv har klokket så meget i det, må de få mig ind hurtigst muligt…!!!

Godt jeg selv er i stand til at holde dem i ørene, men jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange der kommer i sådan en situation som denne! Og hvad med dem, som ikke ved hvad de skal gøre eller ikke magter at gøre noget. Så bliver de bare glemt??

“At jeg ikke selv skal gøre noget og kommer hurtigere til, fordi jeg er så ung” Ha! Det er den største joke altså!

IMG_5988.JPG

Men jeg holder humøret oppe og får god støtte af dem omkring mig! Så det er rigtig rart!☺️

-Clara 💜

Reklamer