Jeg kom endelig igennem til Næstved sygehus i morges. Her snakkede jeg med en sygeplejerske, som fortalte mig, at jeg havde fået tid til opstartsmøde onsdag i næste uge. Men det syntes jeg ikke om… det er alt for længe – jeg er allerede ved at blive helt tosset af at vente. Nu vil jeg bare gerne i gang, se hvordan jeg tager imod det, komme ud at arbejde og lave de ting jeg gerne vil igen, og få det overstået, så jeg kan komme videre med mit liv!

Så efter lidt overtagelse, fik hun rusket lidt op i det langsomme system på Næstved sygehus, og fik mast mig ind til opstartsmøde i morgen. Hun kunne vist godt se, det var mest fair, at jeg snart kom i gang hurtigt efter de selv havde klokket i det, ved at slette min første henvisning. Jeg skal dig stadig vente helt til på næste tirsdag med at starte på kemo, men nu sker der i det mindste noget, og jeg har fået fremskyndet det en halv uge, så det er godt nok. Sygeplejersken, jeg snakkede med i dag, sagde også, at hun ville være min kontaktsygeplejerske dernede! Godt med en med ben i næsten!

En af grundende til at jeg først kan starte på tirsdag, er fordi sygeplejersken gerne ville tilbyde mig lidt behandling/forberedelse inden. En af de ting hun kunne tilbyde, er jeg skal ind på mandag og have lagt et fast karterer i en blodåre, som jeg kan have siddende gennem hele mit kemo forløb. Så slipper jeg får at blive stukket hver gang, jeg skal ind til dem. Det kan nemlig godt beskadige mine blodårer, hvis man stikker for meget i dem. Har bare hørt, at det gør skide-pissehamrende ondt, at få lagt et karterer i en blodåre.🙈

IMG_5942

Nu er jeg endelig i gang igen – så HVIS der er nogle uinviterede celler tilbage i min krop, skal jeg nok få dem væk! For jeg vinder – og det kan ikke diskuteres!💪🏼

 

-Clara 💜

Reklamer