I dag har jeg været med til Stafet for Livet som fighter. Stafet for Livet – hvad er det? Sidder du måske at tænker. Jeg vidste heller ikke selv, hvad det er for noget, før jeg tilmeldte mig. Men det er altså et af Kræftens Bekæmpelses arrangementer, hvor man samler ind til kampen mod kræft. Man samler et hold, finder en sponser, går eller løber i 24 timer og får penge for det, som går til Kræftens bekæmpelse… sådan kort sagt – slå det op, det er rigtig hyggeligt og et godt initiativ!

img_6060.jpg

Men jeg deltager altså som Fighter, det kan alle som engang har hørt ordene “du har kræft”. Os, der er fightere, får så en gul trøje udleveret. På den måde kan andre se, at der er brug for hjælp, og at støtten hjælper. Jeg deltager fordi jeg er i behandling for kræft, andre deltager selvom de er raske igen. Men jeg synes det er et pisse godt initiativ, som bør få endnu mere opmærksomhed, end det får nu.

Bare de få timer jeg har været der i dag, har jeg nået at snakke med rigtig mange mennesker – syge som raske. Der er rigtig givende for mig, at se at man sagtens kan blive gammel og gråhåret, selvom man har været ramt af kræft. Jeg har også mødt nogle enkelte på min egen alder, som også er ramt af kræft – det er rigtig rart for mig at snakke med nogle, som er på min alder, og som har det næsten ligesom mig.

I aften skal jeg derned igen. Det er i Skælskør ved sportshallen. Der er lyscermoni i aften, og det skulle være rigtig flot. Jeg har selv skrevet på en lyspose. Hvis nogle vil med, syntes jeg bare I skal komme! Det er så hyggeligt, der er god musik, sjov underholdning og søde mennesker! Man kan stadig nå det – det kører ind til kl. 12 i morgen middag. Lyscermonien er kl. 22.00 i aften – der sker også en masse spændende ting inden da!

Jeg er en fighter, og det vil jeg blive ved med!💪🏼

-Clara💜

Reklamer