Så er det i morgen det sker! Jeg skal op og have den første behandling… på den ene side glæder jeg mig bare til at komme i gang, på den anden side er jeg vildt nervøs for, hvordan jeg tager imod det.

Jeg har så småt nået at lave de sidste forberedelser inden i morgen. I dag fik jeg lavet en af de større forberedelser, så nu er det bare småting jeg mangler.

I dag fik jeg lagt et Picc-Line ind i min højre arm (den mindst opererede). Inden jeg kom ind, havde jeg hørt, at det skulle gøre vildt ondt. Det lyder heller ikke spor rart, da det er en lang slange som ligger i min blodåre. Men det tog en time, og de var 2 sygeplejersker om at sætte den ind. Det gav 3 små niv, da de skulle sætte den ind i blodåren, og så et par niv mens de skubbede den ind i åren. Så det var bestemt ikke galt, og det er det hele værd, da jeg nu slipper for at blive stukket, hver gang jeg skal have kemo. Da de havde lidt svært ved at vurdere om den lå ordentligt, måtte jeg lige forbi røngten bagefter. Men ud fra billede skulle den ligge helt fint, den burde have været 0,5 cm længere, men det gør ikke nogen, den er stadig inde for den afstand den gerne skulle være. (De klipper picc-linet til, alt efter hvor lang de måler mig til at være fra overarm til et sted over hjertet. De regnede det til 33 cm, den skulle dog have været 33,5cm)

De to sygeplejesker er utroligt søde, og snakkede med mig gennem det hele. De ville også gerne tage lidt billeder, så jeg har lidt til bloggen. 😃

Nu sidder det fint lige oven i min tatovering, pakket godt ind i alt muligt mærkeligt.

Efter det nåede jeg lige op forbi Trine i Aktiv velvære. Trine vil være min fysioterapeut deroppe, og hun vil hjælpe mig med at træne mig gennem mit kemoforløb. 💪🏼

I morgen kan jeg hente mine nye tørklæder oppe fra BandaGisten, så jeg er helt klar til min sommer-skaldede isse! Derudover skal jeg tage 3 piller lige inden jeg køre hjemmefra i morgen, de skal forebygge den kvalme, jeg kan få af kemoen.

img_6088.jpg

I morgen vil jeg starte dagen med et stort morgenmåltid, måske nå op og træne en time i fitnesscenteret, og så gøre mig mentalt klar til den første kemo!

 

-Clara💜

Reklamer