I dag fik jeg min første kemobehandling. Det gik egentlig fint at få det ind og jeg mærkede det meget lidt. Turen starter med en lille besøg af Vesterhavet i min hals, derefter et glas saft hos en ven, så ud til Vesterhavet igen, hvor jeg nyder en gennemsigtig cocktail, som kildede lidt i næsten – inden jeg igen hoppede i Vesterhavet. Lidt svien i hovedbunden og til sidst lidt svedetur.

IMG_6106.JPG

Sidder på en stol, væsken passerer gennem slangen. Nu er det den rødes tur. Jeg følger den med øjnene, lige om lidt når den mig, stille og roligt, swup! Så er der saft til folket! Nu er der ingen vej tilbage, jeg får kemo nu. Lige efter jeg havde fået kemo, mærkede jeg ikke så meget, jeg havde det lidt underligt, men ikke meget. En time efter blev jeg usikker på, om benene kunne holde mig. Jet har fået en tendens til at gå lidt ind i ting og ser ikke helt skapt. 2 timer efter gik jeg en god tur som gav energi. Det er som at gå rundt inden i en boble, hvor der ligger en tikkende bombe af bivirkninger lige under overfladen, klar til at eksplodere lige pludselig. Den er der konstant, og man går bare næsten og venter på den.

IMG_6112

4 timer efter melder kemoen sig for alvor. Jeg bliver vildt træt, og det hele går langsomt. Jeg sveder, min mave brokker sig, og jeg har en elatik om hovedet. Jeg tisser kemorødt; mon min sved og tårer også er røde?😅 Jeg har lige taget en kvalmestillende for lidt siden og den begynder at hjælpe nu – nu er jeg bare virkelig træt… og så lugter jeg af kemo, og er grøn/blå i hovedet.

-Clara💜

Reklamer