Pyha! Den bytur i går, var vist lige vild nok! Jeg gik tidligt under, og havde det skidt, men faldt heldigvist rimelig hurtigt i søvn! Efter en god blanding kvalmestillende, sov jeg overraskende fint i nat, jeg vågnede et par gange, men faldt hurtigt i søvn igen. Jeg huskede et trick, jeg engang fik af en god ven. Når man ligger på højre side, stimulerer man et kvalmepunkt, men hvis man ligger på venstre side, gør man ikke! Så jeg lagte mig om på venstre side, og hurtigt fik jeg det betydeligt bedre, kvalmen forsvant næsten og min krop slappede af – herefter gik der ikke længe, før jeg sov.

Da jeg vågnede, var min krop rigtig træt, jeg var usikker på og min arm kunne løfte sig, da den føltes tung som en kampesten. Men det lykkedes! Jeg startede dagen med et par kvalmestillende, ikke fordi jeg havde kvalme, men for at forebygge den. Jeg havde lidt mavesmerter, da jeg vågnede og var lidt kuldeskær. Men jeg kom ud af sengen i bedstemortempo 💪🏼👵🏼

img_6114.jpgHer til morgen er mit hoved stadig lidt forvirret, tingene går meget langsomt, men appetitten fejler ikke noget!

Jeg har valgt utroligt mange forskellige ting, som alle fristede. I skrivende stund er jeg stadig ved at kæmpe mig gennem det, jeg er allerede været i gang i 30 min. Mit hoved har bare svært ved at fokusere på en ting af gangen. Så jeg skifter hele tiden rundt mellem alle tingene, og når langt fra at blive færdig med den ene ting, før jeg begynder på en anden 😂

Men jeg har det ret godt nu! Jeg håber, jeg slipper let! 🤞🏽

-Clara💜

Reklamer