Den 22. Juni 2016.. det er præcist et år siden. Den 22. Juni 2016 blev jeg student med et flot 11-tal i huen. Det var en af de største dage i mit liv; det var en fest og nok den sjoveste periode i mit liv, jeg gik i møde. Vi skulle fejres, dimitteres og køre studenterkørsel! Jeg var høj på oplevelser, havde sjove mennesker omkring mig, og jeg var så glad!

I min vindueskam står er billede fra dagen, hvor jeg blev student. Billede står fremme, da det nok har været den største dag i mit liv – indtil videre! 😉

IMG_6119.JPG

I dag D. 22. Juni 2017.. det er 2 dage siden, jeg fik min første kemobehandling. Jeg kæmper med bivirkninger og går igennem den hårdeste tid i mit liv. I løbet af de sidste 2 måneder har jeg lært mere, end jeg gjorde i løbet af de 3 år på gymnasiet. (Eller også lyttede jeg bare ikke efter på gym) 😅

Jeg har i hvert fald lært meget mere om mig selv og min omgangskreds. Jeg kender samtlige sygehuse indefra, jeg kender samtlige læger og sygeplejesker, og så kender jeg utroligt meget mere til brystkræft og efterbehandling, end jeg nogensinde troede, jeg skulle…

Men det er vildt som ens liv så hurtigt kan ændre sig. Jeg har altid holdt mig lidt tilbage og været bange for nye ting – det har gjort, at jeg ikke har sprunget ud i så meget endnu, jeg har ikke fulgt så mange af mine drømme endnu. Men det skal jeg nu! Jeg skal ikke holde mig tilbage mere, jeg skal ud i verden, udleve mine drømme og nyde mit liv!

Det kan jeg også kun opfordre alle andre til! Hvad venter du på? Der er ingen, der siger, at du har bedre tid om et år? Der er ingen der ved, hvordan din job situation, din uddannelses situation eller dit helbred ser ud om et år. Hvis du drømmer om noget, så spring ud i det!

IMG_2095

Lige nu går jeg og planlægger en tur til Australien, hvor jeg gerne vil rejse rundt i et rugbrødsfolkevogn og nyde mit liv! Det har altid været en af mine største drømme – jeg har endda fået tatoveret en folkevognsrugbrød bus på skulderen, så jeg altid har den med mig! Det eneste jeg mangle nu, er en at rejse med – jeg skal selvfølgelig også lige blive færdig med alt det her efterbehandling, men derefter er jeg nok ud over alle bjerge. På vej ud i verden, på vej ud i livet, som alle unge og studenter bør være! 🚌💨

 

En lille opdate:

Jeg vågnede med morgenkvalme, den blev lidt værre med morgenmaden, men den er nu ved at aftage igen! 💪🏼 (Osteboller fra Lidl er effektive mod kvalme)

-Clara 💜

Reklamer