Så fik jeg lidt mere overskud til at skrive igen… både i går og i dag har jeg været plaget af kvalme og træthed.. Kvalmen er heldigvis til at holde ud, og det lykkedes faktisk min dygtige akupunktør at få den til at forsvinde helt i går. Den kom så lidt igen her til morgen, men den er næsten væk igen nu. Men trætheden er der hele tiden, og den gør, at jeg ikke orker så meget, jeg skal derfor slæbe mig selv afsted og i gang med noget.

Håret er ikke faldet af endnu, men det klør gevaldigt i hovedbunden, så der går nok ikke lang tid. Jeg oplever også for første gang at min hovedbund fryser, hvis jeg er udenfor eller hvis mit hår er vådt. Det er en virkelig sjov fornemmelse. Men så er det godt, jeg bare kan tage mit hår på, så holder jeg varmen igen 😂

7B550AE3-EF1A-4040-A1F1-7658D66250AE

For jeg kan tage et nyt hår på hver dag! Det er da skide smart! Så slipper jeg for dyre frisørregninger – i stedet sidder håret perfekt hver gang! 💁

Men hvis jeg synes at parykkerne bliver for kedelige, har jeg en masse tørklæder og en turban, jeg kan tage på! De er vildt flotte, og de kan sættes på alle mulige mærkelige måder.

79E072AB-2D9F-445C-BC0B-ECBECE761A33Jeg er specielt helt vild med den lyserøde! Der er noget elegant over den, og så glor folk heller ikke så meget, når jeg har den på… Jeg tror, det er fordi, der er lidt fylde bag til, så det ligner, jeg har hår under, og at det bare er en slags sommerhat. De andre stråler også bare af sommer og sol, så man bliver helt glad bare af at kigge på dem! (De er alle fra Christine Headwear)

Men folk kigger en del efter mig – måske er det mine smukke øjne, min pæne røv og min smukke potese, der gør det… eller også er det tørklæderne… det er jo ikke hver dag, man ser en på min alder med sådan nogle. Men hvis det ind i mellem bliver for meget for mig, med de stirrende øjne, så tager jeg bare min lilla paryk på – så skal de fanme få noget at glo på! 😂

Jeg er virkelig blevet overrasket over, hvor mange der ikke ved, at det er uhøfligt at glo. Der er rigtig mange, der gør det, og det er bestemt ikke noget alle behersker at gøre på en distret måde! 😂

I starten generede dine øjene mig lidt, nu har jeg vendt mig til dem. Jeg kan også godt forstå, at du glor, men efter vi har haft øjenkontakt i mere end 10 sek., er det vel på sin plads, at du enten smiler og siger hej eller inviterer mig ud – nu hvor jeg er så lækker, at du bliver nødt til at æde mig med øjnene!

 

-Clara💜

Reklamer