Okay, jeg sagde egentlig, at jeg ikke tog det så tungt, når folk glor.. jeg et på en måde også ligeglad og så alligevel ikke, for nu blev det alligevel for meget…

De sidste dage har jeg slet ikke ville have mine tørklæder på, for hver gang der er en der glor på mig, tænker jeg: “du tror sikkert jeg har kræft, fordi jeg har kemotørklæde på – men det har altså ikke!!” Jeg har rigtig svært ved, at nogle måske tænker sådan om mig – jeg kan godt forstå de gør, for normalt indikerer et kemotørklæde at man har kræft… men jeg vil ikke have, at folk tænker sådan om mig, fordi jeg gerne vil overbevise mig selv om, at jeg ikke har kræft mere – for det har jeg heller ikke, JEG ER RASK!

..det kan godt være det kun er noget, der sker oppe i mit hoved – men ærligt talt, så tror jeg altså også, det er rigtigt. For hvem tænker ikke kræft, når man ser et kemotørklæde?

Jeg synes specielt, jeg kæmper med mine tanker, når jeg går rundt i Slagelse by. Det er en lille by, og man skiller sig hurtigt rigtig meget ud, hvis man bare ser en smule anderledes ud. Øjenene kommer derfor hurtigt på mig, fordi det er så sjældent, man ser en på min alder med tørklæde i den her by…

IMG_6159.JPG

Jeg var i København i tirsdags, jeg valgte kun at tage en kasket på, for at se bare en lille smule normal ud. Så lignede jeg bare en såkaldt “drengepige” med kort hår, kasket og skjorte. Det synes jeg egentlig så ret smart ud. Her skilte jeg mig heller ikke ud, der var stortset ingen, der gloede, og jeg tror ikke nogle af dem tænke kræft, da de så mig. Det var en enormt fed følelse bare at se normal ud – være fri for blikkene og dermed fri for at kæmpe med mine egne tanker.

I Slagelse kan jeg også godt gå rundt med kort hår og kasket, men folk kigger stadig lidt, dog tror jeg, at de tænker noget andet end kræft, når de ser mig.. “drengepige” eller lesbisk… og det kan jeg skam sagtens leve med – det må de da gerne tænke om mig – måske er det heller ikke helt ved siden af 😅 Men det er sku stadig ærgeligt, at man skiller sig ud her i lille Slagelse, bare fordi man ikke lige passer ind i deres “raske” heteroseksuelle dagsorden..

IMG_6132

Men ærlig talt… SÅ GLO DOG DEN ANDEN VEJ! Jeg er lige så “normal og rask” som alle andre, også selvom jeg ikke har så meget hår, også selvom jeg går med kemotørklæde! Jeg får bare influenza lidt oftere end jer andre, me so what? En del af det, er selvfølgelig også min egen selvopfattelse, jeg skal have styr på, men det gør det satme ikke lettere, når folk glor sådan…

Indtil videre nyder jeg at gå med kasket og have karseklippet hår, så tænker folk da i det mindste ikke kræft om mig. Men hvad så når håret falder af om lidt? Vil de så stadig tænke “drengepige”, når jeg er skaldet, går med kasket og er bleg i ansigtet?

Reklamer