Følg dine drømme; det er nu du har muligheden! Lad være med at udsætte det, for der er ingen, der ved, om du har bedre tid om et år!

Jeg har tænkt rigtig meget over, hvad jeg drømmer om! Fra de helt små ting til de større planer. Jeg drømmer om at komme ud at se verdenen – lige nu kan jeg dog ikke tage på de længere ture. Men jeg planlægger også små ture, til steder jeg drømmer om at se. Lige nu drømmer jeg om en weekendtur til Wien, telttur til Tyskland eller Sverige, men også noget så simpelt som en tur på vandski! Jeg elsker at stå på vandski, og jeg har gjort det i snart mange år – I år skal jeg også ud, også selvom min sygeplejerske ikke er helt hug på ideen. Det kan jeg også godt forstå – men hun sagde jo samtidig, jeg skulle gøre de ting, jeg plejer at lave, og jeg skal lave de ting, der gør mig glad? Så måske jeg kunne fordreje det lidt til, at det er okay at stå på vandski! 😂👍🏼

Men I dag fik jeg i hvert fald en af mine drømme opfyldt! Jeg har længe gerne ville prøve at køre på motorcykel, jeg har aldrig prøvet det før og var ikke sikker på, om jeg turde. Men så er det heldigt, jeg kender en flink mand, som har en motorcykel, og som jeg ved kører pænt! Det er Anders, min veninde Monicas far! Vi kørte en længere tur forbi Tissø og ud forbi ishuset ved stillinge strand – der blev også lige tid til at tage lidt billeder! 🏍💨IMG_6211IMG_6212IMG_6213Men det var skide skægt at køre! Svingene blev jeg dog ikke helt gode venner med, men jeg har samtidig intet valg – jeg bliver nødt til at ligge mig ud til den side, jeg skal dreje imod, ellers ender det først galt! Men jeg er stadig helt høj over turen! 😂

Lige nu er jeg ved at planlægge hvilken drøm, jeg skal opfylde næste gang. Om det bliver Wien, vandski eller noget helt, det vil tiden vise. Måske jeg skulle tage motorcykel kørekort – for jeg ser sku ikke helt dum ud på sådan en, tværtimod! Uanset, så kommer noget til at ske – og det blir sjovt!

Så afsted med dig! Før dine drømme ud i livet, selv de små drømme kan bringe meget glæde ind i ens hverdag, og så kan du skrive endnu en oplevelse på listen!

-Clara💜

Reklamer