I går var det præcist 2 måneder siden, jeg fik diagnosen; brystkræft. Der er sket utroligt meget siden, men jeg synes helt bestemt, de fleste ting har været positive, trods det er en uhyggelig sygdom!

Heldigvis er jeg jo rask igen nu! 💪🏼

Og næsten alt kører nu! Jeg går til fysioterapeut, til akupunktør og healer/claroiant. Jeg er lige startet til psykolog, som virker til at være god for mig. Min kemo kører som den skal (indtil videre), men jeg regner ikke med at blive udsat lige foreløbig. Jeg har skrevet en erstatningssag mod den læge, som ikke undersøgte mig ordentligt sidste sommer. Den er også så småt i gang med at bide sig gennem alt undersøgelse – afgørelsen får jeg dog først til december. Men den er i gang og indtil videre, går det fint uden for mange overraskelser. Og jeg tror på, jeg nok skal få et godt resultat ud af det – indtil videre har alle de fagpersoner, jeg har spurgt, ment at der er god grund til at søge erstatning i hvert fald!

IMG_6217

Jeg skal ind og gentestes på fredag, det er jeg dog super nervøs for, men jeg prøver at sige til mig selv, at jeg ikke kan bekymre mig over noget og bruge min energi på det, før jeg kender svaret. Derudover træner jeg med cancerholdet i aktiv velvære 2 gange om ugen, det er virkelig skægt, og der er nogle super seje mennesker!

Min aftaburicering af brystkræften – og det der følger med, går virkelig godt! Det ser ud til at jeg når ud til overraskende mange – endda en hel del, jeg ikke kender! Der er også medier, der har opdaget mig. Så jeg går bare og venter spændt på, at nogen vil have fat i mig og vil hjælpe mig med, at komme ud til endnu flere!

Så jeg er rigtig glad! Der er nu under en uge til min næste kemo, så det bliver jo spændende..! Og psst… Jeg er begyndt at tabe håret på hele min krop nu!👏🏼

-Clara💜

Reklamer