I går var jeg i København hele dagen. Efter jeg har været derinde nogle gange snart, er jeg ved at vende mig til miljøerne, menneskerne og alle de forvoksede bygninger. Jeg er faktisk blevet lidt glad for København. Der er ret smukt, specielt i det vejr der var i går.

På et tidspunkt i løbet af dagen, hæv jeg mig lidt i håret for at tjekke, om der snart skete noget, da jeg synes, det snart er på tide, det falder af. Og til min store overraskelse havde jeg en større tot hår mellen fingrene! Så håret falder af nu!! 😜

 

Det har også tyndes godt ud i sig selve den sidste uge. Men ikke i store plettet heldigvis. Nu er det startet i tindingerne – det er lige til at trække ud! Det er ret sjovt faktisk! Min hovedbund er også helt underligt når jeg kører hånden gennem håret! Jeg regner med at blive helt skaldet i løbet af weekenden.

 

I dag skal jeg til genetisk undersøgelse på Roskilde sygehus! Så jeg kan få tjekket om jeg selv har udviklet et gen for brystkræft, som jeg måske kan give videre til mine egne børn. Jeg er ret nervøs – jeg ved ikke hvad der skal ske ved undersøgelsen, hvor længe den tager og hvornår jeg får svar. Jeg har kun fået at vide hvor og hvornår jeg skal møde op… Men jeg er specielt nervøs for svaret, det kan betyde, at jeg skal have lidt ekstra hjælp til at få børn i fremtiden – men jeg skal alligevel drøfte det med onkologerne, hver gang jeg vil have et barn uanset hvad – i hvert fald de næste 10 år.

Men jeg har været til clairoyant, som har fortalt mig om min fremtid. Hun har fortalt mig nogle virkelig rammende ting, som jeg ikke selv havde fortalt hende om. Jeg sad og fik helt guldegysninger over hendes evner – på en god måde. Jeg fik helt tårer i øjenene, fordi hun fortalte  mig så meget godt! Så rask skal jeg nok blive! Børn skal jeg nok få og en spændende karriere står også foran mig! Jeg er virkelig glad!☺️😍

-Clara💜

 

Reklamer