I dag har jeg absolut ingen planer haft! Jeg sov længe i morgen og har selv kunne bestemme præcist, hvad jeg ville lave i dag. Det har også været en dag, hvor jeg har kunne tage lidt afstand fra det hele, og bare været helt almindelige Clara.

Det er faktisk gået ret godt! Det eneste der har mindet mig om det, er selvfølgelig mit hår – det kan jeg ikke løbe fra – eller det kan jeg måske godt, hvis jeg bare løber hurtigt nok 😂 Nå men ellers er det gået fint. Jeg har været i sommerhus med mine forældre hele weekenden, og i dag startede min mor og jeg dagen, med en tur på loppemarked. Og så gik mine forældre og jeg en længere tur ned til Kelstrup strand. Men her slutter det ikke endnu! Det bliver endnu vildere!

Jeg har stået på vandski i dag!!!!!! Det var vist ikke med mine forældres gode vilje, da der var lidt bølger – og så havde sygeplejersken jo også frarådet mig det…😅 Men hun sagde altså, at jeg endelig skulle lave de ting, der gør mig glad, at jeg skulle dyrke motion og ikke bare ligge hjemme i min seng – Så jeg har da fulgt sygeplejerskens råd… sådan da! 😂🏄🏽‍♀️

 

Der skete heldigvis ingenting. Min picc-line har det stadig fint, så vildt jeg ved, og den har ikke fået vand. Jeg kom endda op i første forsøg! Men jeg er SÅ glad for at jeg nåede ud – også selvom jeg hurtigt blev træt! Jeg elsker bare at stå på vandski – jeg havde egentlig planer om, at jeg skulle ud flere gange i år, da jeg slet ikke var ude sidste år. Men sådan bliver det nok ikke helt i år – for jeg bør nok holde mig lidt mere i ro det næste stykke tid. Jeg er ellers ikke god til det – for der er simpelhent for meget krudt i røven på mig!

Selvom ben, baller, ryg, fødder og hænder er lidt ømme nu, og jeg med garanti har ondt i hele kroppen de næste par dage – og endda lige oven i næste kemo – så var det det hele værd! Ihh… hvor er jeg glad! Det er bare super rart, at gøre noget man elsker, og noget man er vant til at gøre. For der er satme ikke noget, der skal holde mig tilbage! Jeg gør, hvad jeg har lyst til, når jeg har lyst til det! 💪🏼

 

Som du kan se på billedet i toppen af bloggen, har jeg også hygget mig lidt med håret i dag..!

-Clara 💜

Reklamer