Så har det 2. behandling i morgen! Det bliver spændende. Jeg er ikke så nervøs, jeg ved lidt, hvad jeg går ind til, da jeg kan sammenligne lidt med sidste gang – forhåbentlig!

Jeg håber i hvert fald, jeg slipper lige så let denne gang som sidste gang! Jeg frygter ikke rigtig kemoen, den har selvfølgelig en del bivirkninger, men det er jo den, det er med til at gøre mig rask, og det er jeg evigt taknemlig for!

IMG_6292.JPG

Jeg skal selvfølgelig godkendes først, men umiddelbart ser mine blodprøver vist fine ud. Jeg føler mig også friskere end inden, jeg fik kemo 1. gang! Jeg har forberedt mig godt og kan lære fra sidste gang, hvad jeg kan gøre endnu bedre.

Jeg starter dagen med de piller, jeg har fået mod kvalme. Derudover tager jeg CBD-olie. Flere af jer har spurgt om jeg kender til cannabisolie, både som kvalmestillende og smertestillende i forbindelse med kemoen – men også som cancercelledræber. Og svaret er ja! Jeg har været på cannabis i noglr uger nu! Og det tror jeg bestemt også er hemmeligheden bag, at jeg nok er kommet så let igennem den første behandling. CBD-olien har den medicinske effekt, den indeholder altså ikke THC, som er euforiserende. Jeg bliver derfor ikke høj af det, jeg får bare mindre kvalme af det og bliver ind i mellem lidt søvnig.

Men CBD-olien tager jeg også et skud af, inden jeg kører mod Næstved sygehus i morgen. Efter behandlingen tager lidt mere CBD-olie, og så håber jeg, at det kan supplere eller helt overtage de kvalmestillende pillers effekt. Jeg vil nemlig helst undgå at tage pillerne, hvis jeg kan.

Derudover er jeg begyndt at spise mælkesyrebalterier dagligt, som skal styrke mit immunforsvar.

I løbet af i morgen eftermiddag går jeg en god tur og spiser et godt måltid inden kvalmen sætter ind. Herefter står den på osteboller og crossainter resten af aften 😂 Og så skal jeg bare sove de værste bivirkninger væk – Det hele skal nok gå helt fint!

-Clara💜

Reklamer