Da jeg mødte op på onkologisk afdeling i dag, fortalte lægen mig, at et af mine tal fra blodprøverne var lidt for lavt. Ca. 0,19 for lavt.

Men da lægen regnede med, at det nok allerede var steget nok til i dag, gav hun mig valgmulighederne: få taget en blodprøve nu, vent en time og få behandlingen, hvis tallene er fine igen – eller få behandlingen på torsdag, hvor du alligevel skal herned. …så valgte jeg at få taget blodprøven i dag, for jeg følte mig fuldstændig klar til kemo og ville ikke udsættes.

Heldigvis var tallet steget, det så helt fint ud og havde egentlig steget en pæn smule synes jeg – uden at vide noget om det!

 

 

Jeg blev vildt sulten, mens det løb ind, og min krop rystede, og jeg blev lidt rundtosset. Men jeg fik så en yoghurt lige efter og fik det bedre. Her på vej hjem nåede jeg allerede at skovle to crossainter ind og en pose kirsebær, inden vi nåede ud på den anden side af Vallensved 😂 …og nu har jeg beordret min far i Lidl, så vi kan købe osteboller med på vejen! Så skal det nok gå helt fint!

 

 

-Clara 💜

Reklamer