Pyha! Det var jo som en bytur, hvor jeg havde fået lige lovligt meget indenbords. Jeg havde det virkelig skidt i går – jeg synes ellers, jeg havde lagt en god plan, for at undgå at få det for dårligt. Men jeg nåede til en punkt, hvor jeg havde prøvet alle mine kvalmestillende piller, på nær en. Der var ingen af dem, som virkede… Jeg have kun én tilbage, den som sygeplejersken havde planlagt, jeg skulle have til aften. Men jeg ville ellers helst undgå for mange piller…

 

Jeg lignede vist en med virkelig slemme tømmermænd…Det føltes også sådan. Jeg kunne heldigvis godt sove lidt til middag, og fik det så en lille smule bedre efter. Men mad kunne jeg ikke få særlig meget ned af – jeg kunne ikke engang smage det, da kemoen lammer mine smagsløg.

 

Garfield passede også på mig igen i går! Det gjorde han også efter den første behandling. Det er sjovt, som han kan mærke, der er noget anderledes, og at han føler, han skal passe på mig! Men han er bare min trofaste, søde Gaffe!

Til aften var min spand min gode ven, jeg kunne heldigvis godt holde tingene inde, men den var alligevel en god støtte. Hen ad aftenen kunne jeg heller ikke rejse mig uden af være ved at besvime…

Men da jeg til sidst overgav mig, tog jeg den sidste pille. Og den hjalp – den gjorde mig i hvert fald søvnig, så jeg kunne sove. Og så har jeg ellers soven igennem – omkring 10 timer har jeg sovet. Og da jeg vågnede her til morgen, har jeg egentlig haft det ganske fint.

Det er kun min mave som brokker sig lidt, og så er jeg lidt ør i hovedet. Men jeg har det fint. Jeg har ikke bevæget mig ud ad sengen endnu, men det skal jeg nok snart. Jeg nyder bare lige, at jeg har det så godt igen😁

IMG_6318.JPG

Nu er farven i mit hoved også vendt lidt tilbage. Det er nok pga. de lækre pandekager, jeg har fået her til morgen 😜

-Clara💜

Reklamer