Hvis man tror, man kan ligge derhjemme i sengen og tage det med ro, mens man er kræftpatient, tager man fejl… Det er alt andet end afslapning.

Jeg skal næsten hele tiden noget, det er næsten dagligt nogle fra kommunen, fra sygehuset eller andre skriver eller ringer til mig. Så hvis man vil booke tid i min kalender er det ikke sikkert, jeg altid kan lige med det samme. 😂

Hver mandag tager jeg op til lægen og får skiftet min picc-line, hver 3. mandag får jeg også taget blodprøve. Hver tirsdag er der træning med cancerholdet. Hver 3. onsdag (førhen tirsdag) står den på kemo – indtil det bliver hver uge. Hver 4. Torsdag skal jeg have Zoladex indsprøjtning. Hver fredag er der træning med cancerholdet. Ca. hver 3. Lørdag får jeg akupunktur. Kun om søndagen kan jeg rigtig holde fri – hvis der ikke er et eller andet arrangement, jeg skal med til. For ud over alt det faste kommer der psykologtimer, fysioterapeut, genetisk undersøgelse, klage- og erstatningssag, flere akupunktørtider, gåtur med vennerne, ture til kbh og meget meget mere.

IMG_6326.JPG

Så der er pludselig ikke meget tid, jeg har tilovers. Så alle de serier, puslespil og bøger jeg havde planer om at gnave mig igennem, det har jeg ikke meget tid til. Men mon ikke jeg, jeg får lov at holde lidt ferie snart. Jeg har i hvert fald booket en tur til Malmø senere på måneden, jeg har planer om en tur til Oslo, og er ved at planlægge en tur til Wien næste måned. Så lidt ferie skal jeg nok få. Så må jeg tage en bog med der.

-Clara💜

Reklamer