Jeg er ved at være SÅ træt af de mails – jeg får mail fra Region Sjælland flere gange om ugen… så er det lige før, jeg hellere vil modtage rudekuverter 🙈

IMG_6341

Jeg har lige modtaget en besked om det for lidt siden… og jeg kan bare mærke hvor træt! jeg bliver inden i, hver gang jeg ser den besked. Og for det ikke skal være løgn, så får jeg først en SMS, 10 minutter senere får jeg en mail om det samme… førhen fik jeg 2 sms’er og 2 mails om det samme, det har jeg heldigvis fået reduceret ned til en mail og en sms, men mailen kan jeg ikke få lov at slette fuldstændig fra deres system…

Men jeg kan nu nok lige så godt prøve at blive gode venner med de beskeder, for dem skal jeg nok modtage mange flere af – i hvert fald i løbet af det næste halve år.

Det er nu en time siden jeg modtog beskeden – jeg plejer at tjekke dem med det samme, men denne her gang orker jeg næsten ikke, selvom jeg bliver nød til det… jeg åbner den nok om lidt, men så er det altså også weekend! …Jeg har det næsten som om, jeg er leder af et eller andet stort firma, hvor folk hele tiden kræver noget af mig… Arrrh! Hvor bliver lønnen så af? 😂

-Clara💜

Reklamer