Efter det meste er mit hår er faldet af, kan jeg ikke løbe fra, at jeg ser anderledes ud. I starten havde jeg selv lidt svært ved, at vende mig til mig skaldede isse, for så så jeg vel for alvor syg ud..

Eller gør jeg? Næ… jeg stråler bare af kemo! Jeg ligner ikke en kræftpatient – jeg ligner en kemopatient – for jeg er jo rask! Basta!!

IMG_6331

Jeg føler mig virkelig smuk! Også selvom jeg ikke har hår på hovedet og kun har et bryst! Jeg er jo stadig mig, jeg er måske endda blevet en endnu bedre version af mig!

Min nye parfume hedder kemo – det er godt nok ikke min favorit parfume, og det er vist heller ikke ligefrem scoreparfumen… mit nye haircut har min onkolog givet mig, og det er egentlig ret cool – så kan jeg skifte stil hver dag! Jeg har forresten støt på en sjov batch, som passer ret godt! – Sådan en vil jeg gerne have fat i!

IMG_5939.JPG

Jeg er slet ikke i tvivl om, at det hele nok skal gå helt fint. Der kommer måske nogle bump på vejen og nogle hårde dage. Men jeg ved, jeg bliver fuldstændig rask igen meget snart! Jeg har allerede store planer for fremtiden, og jeg er sikker på, jeg kommer til at nå alle mine mål og drømme! Min krop, min psyke og hele jeg er utrolig stærk, så jeg kommer rustet ud på den anden side – måske også med en del mere livserfaring end mange andre 21-årige…!

“Baby, don’t worry about a thing, cuz every little thing, is gonna be alright” – Bob Marley ved, hvad han snakker om!

-Clara 💜

Reklamer