For præcist en ud siden var jeg hos min akupunktør. Jeg skulle have en forbyggende behandling for de bivirkninger, kemoen giver mig. Mens jeg ligger med nålene kører der meditationsmusik i baggrunden. Det er meningen, det skal få mig til at slappe af, jeg er bare virkelig dårlig til det – men i lørdags, der skete der noget helt specielt!

IMG_6344.JPG

Hvornår jeg sidst har været så afslappet, husker jeg ikke! Jeg lå helt roligt med nåle i hænder og fødder – lyttede til musikken, og pludselig kom der billeder op i mit hoved. Det var billeder af noget, der kunne ligne min fremtid. De kom helt af sig selv og kørte som små film bag mine øjenlåg. Det så helt virkeligt ud.

Det var en ret vild fornemmelse. Jeg har aldrig været god til at meditere, og hvis jeg endelig kan, så er det med guidede meditationer, hvor en stemme fortæller mig, hvad jeg skal forestille mig.

IMG_6343

Jeg er stadig lidt høj over oplevelsen, selvom det er en uge siden. Jeg har flere gange kunne vende tilbage til de billeder og glæde mig over dem. Jeg er ret overbevist om, at jeg så et eller andet ud i fremtiden.

Nogle gange, hvis jeg føler mig lidt nede, og bare synes det hele er lidt øv, så prøver jeg at forkusere på de billeder. Og de får mig i godt humør hver gang! Det er ret utroligt – der må være et eller andet magisk og virkeligt over dem!

-Clara 💜

Reklamer