I dag er det præcist 2 måneder siden, jeg blev opereret – og dermed 2 måneder siden, jeg blev rask!

Når jeg tænker tilbage, synes jeg tiden er gået stærkt… og så alligevel ikke. Det har selvfølgelig været en kamp, men jeg er allerede nået langt! Jeg har nået 2 måneder ud af 7 måneder! De har været hårde på flere måder og nok de hårdeste. Det hårdeste var selvfølgelig diagnosen, derefter alt det psykiske og så kemoen! Der har også været mange andre hårde ting, men dette har klar været det værste. Jeg kommer også hårde tider i møde, men det bliver på en anden måde.

Nu skal jeg lige klare den sidste kemo med de stoffer, jeg får nu. Derefter skal jeg have 9 gange med et andet stof, og det skulle være noget mildere at komme igennem – så det håber jeg! Derefter kommer kedelige, daglige ture til Næstved sygehus til strålebehandling, men det bliver forhåbentlig, det mindste af det. Der kommer også en operation og diverse undersøgelser ind i mellem, som måske også bliver hårde. Men til jul! Så skulle jeg gerne være færdig med den hårde del af efterbehandlingen! Så er det med at komme tilbage til hverdagen igen, det bliver også spændende og udfordrende! Men jeg glæder mig!!

IMG_6363Og se lige hvor hun kan! Armene helt op, og kun en lille strækning af senen under venstre arm! Arvævet omkring operationesstedet er også ved at være løsnet godt igen. Takket være daglige øvelser og genoptræning! 💪🏼

IMG_6362Jeg har ikke sovet på mit eget værelse siden dagen før operationen. Jeg har faktisk brugt utroligt lidt tid på mit værelse – det eneste jeg har lavet der, er at fodre mine fisk og hente nogle småting. Jeg har længe tænkt over at flytte lidt derop igen, men jeg har ikke haft lyst… Jeg har haft et lidt specielt forhold til mit værelse de sidste par måneder, og har egentlig ikke følt mig helt hjemme deroppe. Jeg tror, jeg kom til at forbinde det med min sygdom, da sidste gang jeg sov der, var da jeg var syg.

Men i dag var jeg oppe og fodre fisk igen, og for første gang følte jeg mig tilpas deroppe igen. Så jeg gik straks i gang med at rykke rundt på min seng og skifte sengetøj. Jeg synes faktisk, det er blevet rigtig hyggeligt. Nu glæder jeg mig til at sove deroppe for første gang igen efter 2 måneder! Jeg kommer stadig til at have mine ting på det andet værelse, så jeg kan bo der i dagene efter kemobehandlingerne. Men de næste par uger vil jeg bo på mit rigtige værelse igen – for nu er jeg klar!😃

-Clara💜

Reklamer