Flybilletten er bestil, vejret er bestilt, og om en måned sidder jeg ved Lac Leman og nyder lysets genskær i den bløde vandoverflade. Jeg skal ud i naturen, se på bjerge og søer, og bare slappe helt af og glemme alt om kemo og bivirkninger!

IMG_6370.JPGJeg tager derned med min veninde Monica, og vi skal være der i 5 dage! Det bliver så lækkert! Hotellet har vi ikke besluttet os for endnu, men det ville da ikke være dårligt med et, der har udsigt ud over Lec Leman!

Det eneste jeg mangler er at få forsikringen med på den! Jeg ved endnu ikke hvor meget, de vil dække mig, men jeg krydser alt for, at de vil dække mig fuldt! Ellers har jeg det blå sygesikringsbevis – det dækker mig ikke meget, nu når det lige er Shweitz, men det er bedre end ingenting. Jeg rejser også i min “gode” uge; altså den hvor jeg har det bedst – og så skal det nok gå. Jeg håber at min læge og onkologisk afdeling også siger god for det!

IMG_6369.JPGDet skal nok blive godt med lidt luftforandring og feriehygge!

-Clara❤️

Reklamer