Jeg går på cancerholdet oppe i aktiv velvære. Det har jeg gjort i lidt tid nu. Jeg er rigtig glad for det og vil helst ikke misse det, hvis jeg kan undgå det!

Jeg har dog ikke været i stand til at komme de sidste to gange, da jeg havde det virkelig skidt i sidste uge pga. kemoen. Den har været rigtig slem ved mig denne gang. Så da jeg var oppe og træne i dag, havde jeg på ingen måde samme energi, som jeg plejer. Selv træningsintruktøren, der går rundt og holder øje med os, kom hen og spurgte ind til mig. Hun undrede sig, fordi hun synes, jeg plejer at være noget mere aktiv og energisk, når jeg er der. Og det plejer jeg også, men denne gang blev jeg træt, forpustet og fik ondt af næsten igenting. Jeg tror aldrig, jeg har svedt så meget, som jeg gjorde der. Jeg blev nød til at stoppe træningen 10 minutter før tid, fordi jeg blev helt rundtosset.

Da jeg kom ned i omklædningsrummet, var der ingen andre. Det eneste jeg kunne tænke på var, at jeg bare virkelig kunne bruge et bad. Jeg har aldrig badet der før, da jeg har været bange for at vise folk, hvordan jeg ser ud nu. Jeg har kun vist det til meget få – og så selvfølgelig her på bloggen, men det er stadig noget andet.

img_6376.jpg

Jeg tog chancen og gik i bad. Men i det jeg var på vej ind i badet, kom der to unge kvinder ind i omklædningsrummet. Jeg kunne mærke, jeg gik en lille smule i panik. Jeg kunne også høre, de stoppede deres samtale, så snart de så mig. Men så tænkte jeg: fandme nej! Jeg skal sku ikke være bange for at vise mig frem! Ja, jeg ser anderledes ud, men jeg vil vise verden, at man også godt kan se sådan her ud, og det er okay. Da jeg kom ud af badet, var pigerne stadig musse stille, de sagde ikke en pip. Jeg kunne fornemme, de kiggede lidt distret på mig. De havde måske lyst til at sige eller spørge om noget, men de turde ikke. Jeg fik lyst til at sige noget, men jeg vidste ikke hvad. Så jeg tænkte, jeg hellere bare måtte vende mig lidt væk fra dem så. Jeg ville heller ikke skræmme dem, for jeg ved godt, det kan være et skræmmende syn for nogle. Jeg besluttede mig for, at jeg ikke ville skynde mig, at tage tøjet på, jeg ville bare tage det i mit eget tempo, så det gjorde jeg. Men det var virkelig en stor grænse, jeg skulle overskride… Så jeg er ret stolt af mig selv!

IMG_0027

For et år siden havde jeg vist ikke det samme problem. 😂 Her byder jeg gæster fra Norge velkommen på DFDS færgen. Det var virkelig en sjov tur, jeg havde til Oslo med min gode veninde Natalia. Det glemmer jeg ikke lige! …Heldigvis havde vi kahyt på en af de øverste etager, så jeg tror gæsterne skulle have et virkelig godt syn, hvis de skulle se mig! 😅

– Clara💜

Reklamer