Hvis jeg kunne være en blomst, ville jeg være en lavendelblomst…

IMG_6451

Jeg har altid haft svært ved at spejle mig i andre mennesker, enten har det givet et uheldigt udfald, eller også kan jeg bare ikke. Jeg har altid følt, at jeg skiller mig ud fra andre. Da jeg var yngre, havde jeg et problem med det – nu er jeg vild med det! Til gengæld kan jeg spejle mig i lavendelblomsten, den passer nemlig rigtig godt til min personlighed og mit liv. Det samme med denne blog, Lavendelblomsten, den har virkelig givet mig ro til at dele mine tanker, den giver mig en følelse af, at jeg har lavet noget større i mit liv, den gør mig glad og giver mig drivkraft til at blive ved med det, jeg brænder for!

Lavendelblomstens duft er kendt for at give ro, afhjælpe stress og angst. Jeg kan både lære rigtig meget af blomsten, men den smitter også af på mig. Den kan nemlig gøre mig mere rolig og afhjælpe min angst. Jeg tror, jeg kan lidt det samme med andre. Jeg har i hvert fald flere gange fået at vide, at “jeg er rolig, og det smitter af på dem omkring mig”. Det er altid rart at få at vide, det er også det, jeg bestræber mig efter.

IMG_6450

Lavendelblomstens farve lilla er min yndlingsfarve. Den betyder styrke, sentimentalitet, spiritualitet, mystik, transformation, klarhed og bange følelser. Det synes jeg beskriver både mig og min nuværende livssituation ret så godt. Jeg mærker en styrke som vokser i min krop, i takt med at jeg har lidt bange følelser omkring mit behandlingsforløb. Behandlingsforløbet er som en transformation for mig, jeg lærer så utroligt meget. Så i stedet for at gemme mig i et hul og ryste, som jeg var bange for, jeg ville gennem behandlingsforløbet, så har jeg fået en drivkraft som aldrig før! Jeg har fået en form for klarhed omkring rigtig mange ting, som nok er meget sundt, trods nogle af dem er lige voldsomme nok at få klarhed omkring, for en på min alder. Jeg er spirituel, sentimental og nok en smule mystisk…😅

Lavendelblomsten er i hvert fald en af mine yndlingsblomter, og så er den virkelig smuk! Den får mig til at stråle, og jeg kan ikke andet end at smile, når jeg ser den! Det er så tydeligt, hvordan jeg trækker vejret bedre og bliver mere rolig, når jeg kommer ud i Lavendelstuen (sommerhus) – og det er nok tildels takket være alle lavendelerne, som lyser huset op!

-Clara💜

Reklamer