Jeg er taget på en lille getaway til et europærisk land. Lige nu slapper jeg af på mit hotelværelse efter en lang dag med bus og tog, en længere gåtur rundt i byens gader og en uheldig tur på restaurant.

Jeg befinder mig i en by med direkte togforbindelse til Danmark, så jeg hurtigt kan hoppe på toget og komme på dansk jord, hvis det uventede skulle ske; at jeg bliver dårlig. Denne by er kendt for dens gode shoppingmuligheder, dens fine havn, og som en populær rejsedestination.

Jeg var på italiensk restaurant til aften. Jeg fik bare ikke det, jeg ville. Enten fordi jeg kom til at sige det forkerte, eller fordi tjeneren og jeg ikke snakker det samme sprog. Men jeg fik spagetti bolognese i stedet for spagetti cabonada. Det skulle ikke undre mig, hvis det var min egen fejl, for jeg bytter altid rundt på de to retter! 😅 Og det er ikke så godt, da jeg jo ikke spiser kød mere.. Men jeg klarede mig igennem det og fik sorteret det værste kød fra. Efter måltider havde jeg dog lidt ondt i maven, måske fordi min mave ikke er vant til at få kød mere.

IMG_6508.PNG

I morgen står den på min yndlingsaktivitet: shopping hele dagen! Og en masse is skal der nok også til! Jeg har allerede smagt den første. Men her er rigtig dejligt; vejret er godt, her lugter af feriestemning, og det er skønt med lidt luftforandring! I morgen går turen hjem til hverdagen igen, og så er jeg hjemme ved aftensmadstid.

I morgen skal du nok få mere at vide om min hemmelige rejsedestination! Men du har måske allerede gættet den?

-Clara💜

Reklamer