Eller jeg er der ikke mere nu…men jeg var der for en time tiden, nu er jeg på vej hjem. Men jeg har været på en getaway til Malmø!!!

Men det var en virkelig god tur! Jeg har fået shoppet en smule, eller en del… men ikke så meget, at jeg ikke selv kan bære det..!😅

IMG_6513.JPG

Malmø er et ret smuk by faktisk! Man kan selvfølgelig ikke sammenligne den med Paris, men Malmø er smuk på sin egen måde. Alle de charmerende huse i den gamle bydel, alle de forskellige nationaliteter og deres fine havn, gør det til et rigtig fint sted. Her vil jeg gerne hen igen! Men det er også det indtryk, jeg har af Sverige – det er er sted, jeg vil blive ved med at tage hen! Jeg elsker virkelig at være der, jeg elsker naturen og deres kultur. Jeg kan lide alle de steder, jeg har været i Sverige, og det er snart blevet til en del. Kun Helsingborg er jeg lidt skuffet over, men måske jeg kun har set det fra dens kedelige grå side. Men ellers er Sverige et dejligt sted – farverigt og plads til alle – det er i hvert fald mit umiddelbare indtryk!

IMG_6512

Det har været skønt at komme et sted hen, hvor inden kender mig, hvor jeg bare er mig. Der var nogle få, der kiggede efter mig, men jeg tænkte ikke rigtig over det. Jeg følte mig normal her. Jeg skulle heller ikke kæmpe med mine tanker – her følte jeg mig bare normal, og jeg glemte helt alt om kemo, operationer og undersøgelser. Det er virkelig rart, at afslutte hver kemoperiode med noget sjovt – ligesom jeg gjorde sidst, hvor jeg stod på vandski. Det tror jeg, at jeg vil gøre til en ting, som jeg vil gøre fremover. (Det bliver rigtig godt, når jeg starter på kemo hver uge! 😁)

Jeg er glad, høj på oplevelser, og så har jeg fået stillet min shoppinglyst lidt for en stund!

-Clara💜

Reklamer