Næsten alt min hår er faldet af nu. Jeg har kun hår på armene, mine bryn er der også stadig, men det er tyndet lidt ud i dem. Lige nu venter jeg på, at mine øjenvipper falder af – jeg har i hvert fald mødt en del nu, hvis øjenvipper er faldet af.

Jeg har kun meget få enkelte hår tilbage på hovedet. Jeg kan derfor tage et bad på mindre end 5 minutter, det er helt vildt! Det har jeg aldrig kunnet før! Nu har jeg jo intet hår, der skal vaskes, og intet hår der skal barberes af. Nu kan jeg nøjes med kun at vaske kroppen! Kun ind i mellem skraber jeg min hovedbund, men det sker ikke så ofte. Og det er faktisk ret lækkert, at slippe for alt det andet!

img_63312.jpg

Jeg har kun nogle enkelte små hår på toppen af hovedet og lidt omme i nakken. Det er normalt, at nogle hår når at vokse lidt ud lige inden, jeg skal have den næste behandling, men efter næste behandling falder det så af igen. Men når jeg starter på det nye stof (kemo) om en måned, så burde håret ikke falde af mere. Men det vokser stadig enormt langsomt under det andet kemo, og det vil være ret tyndt til at begynde med. Men et par måneder efter jeg er færdig med kemo, skulle de gerne begynde at vokse godt igen og blive tættere.

IMG_6530

De små enkelte hår jeg har på toppen af hovedet er lyse og lidt rødlige. Dem i nakken sidder lidt tættere er lidt længere, helt lyse og helt bløde. Det er præcist lige som, da jeg var barn. Her havde jeg lyst, krøllet og blødt hår. Jeg havde også lidt krøller. Det er spændende, om jeg får mit babyhår igen. Jeg har i hvert fald hørt om flere, som får en ny hårfarve og/eller krøller efter et kemoforløb – og så er det nye hår blødt som babyhår.

Så sandsynligheden for at jeg får små lyse babykrøller med rødligt skær, er der! 😂 Men om det vil klæde mig nu, ved jeg ikke! Men jeg håber da, jeg får lidt krøller og måske lysebrunt hår! 💁🏼

-Clara💜

Reklamer