I dag var jeg inde og få taget endnu en blodprøve på Slagelse sygehus, det samme var jeg i mandags, og forrige mandag var jeg ind og blive CT-scannet.

Både blodprøvetagningen og CT-scanningen har samme indgang på Slagelse sygehus. Og lige inden for indgangen, ca. 15 skridt til højre og rundt om hjørnet ligger det! Det er unisextoilettet og døren til venstre. Det toilet kender mig snart ret godt, for jeg har nu kommet der hele 3 gange inden for 1,5 uge! For hver gang jeg er kommet til sygehuset den sidste 1,5, har jeg nærmest løbet ind på det toilet. Først fordi jeg skulle drikke en helt liter vand inden CT-scanningen, derefter var der blodprøvetagning i mandags, her skulle jeg bare tisse helt vildt da jeg kom. Og så i dag, der har jeg formået at drikke 1,5 liter vand inden kl. 13.30. Så jeg skulle også tisse helt vildt inden blodprøven lidt i 14. 😂

IMG_6577

Grunden til at jeg skal have taget blodprøve i dag igen, er fordi mit levertal er for højt denne gang. (Ellers plejer det gerne at være for lavt, hvis man bliver udsat) Tallet var godt nok ikke for lavt i den blodprøve, der blev taget i mandags, men jeg fik taget en blodprøve igen i går, som viste at et af mine levertal er fløjet i vejret. Det er der det pga., jeg fik et galdestensanfald natten til tirsdag. Min kemo blev så udsat, og de valgte at tage en ny blodprøve for at tjekke mit levertal. Mit lever tal var desværre ret højt; næsten lige så højt, som da jeg var indtagt med bugspytkirtelbetændelse tilbage i april.

Nu håber jeg bare tallet er faldet til det normale igen, så de tør give mig 3. kemobehandling i morgen. Jeg har i hvert fald drukket rigtig meget vand både i går og i dag for at få skyllet det hele igennem. Så jeg tisser konstant…

Jeg krydser fingre og skriver et blogindlæg, når jeg ved mere.🤞🏽

-Clara💜

Reklamer