Ja, hvad er det for noget sludder? Men den er altså god nok! Jeg er en Volkswagen… eller næsten… Jeg er i hvert fald en stor VW-pige! Hvis du ser en VW bus, hvem tænker du så på?? MIIIG! 🚌💨

Jeg har samtlige vw bus modeller, plakater, billeder, malerier, mobilcovers, nøgleringe og sågar bøger om vw-rugbrøder på mit værelse! Man er slet ikke i tvivl om hvilken bil/bus, der er min yndlings, når man træder ind på mit værelse…Og nu er jeg også blevet en omvandrende folkevogn!

 

Ja det troede du sikkert ikke, man kunne! Men det kan man! Se selv! Ikke bare en – men hele to trøjer med et rugbrød, har jeg! Og ikke nok med det, så har jeg fået en smuk og vaske ægte Volkswagen-rugbrøds-kjole! Så nu kan ingen være i tvivl! Jeg er så vild med den!!😍😍

IMG_6561

Jeg er Volkswagen! Volkswagen starter med C!

Bare synet af et rugbrød kan gøre mig så glad! Nogle gange får jeg endda tårer øjnene, når jeg ser et! Jeg SKAL bare eje et en dag! Jeg skal rejse jorden rundt i den med min kommende familie og bare nyde livet uden en eneste bekymring!

-Clara💜

Reklamer