I dag fik jeg en 15kg. tung Jackfruit. Det er verdens største frugt, og den jeg fik i dag er kun en af de mindre af dem. Jeg har læst at nogle kan veje op omkring 38kg!!

IMG_6641

Og hvad skal jeg så bruge 15kg. giga frugt til, tænker du måske? Hvis jeg skal være helt ærlig, så ved jeg det faktisk heller ikke selv… 😅 men noget af den ved jeg godt, hvad jeg skal bruge til! Jeg skal bruge den til at dræbe kræftceller – hvis det stadig sidder en lille satan og gemmer sig et sted! Resten deler jeg med min familie og andre interesserede, da frugten også er rigtig sund for andre mennesker.

Jeg har heletiden været meget interesseret i alternativ behandling. Men om jeg tør erstatte sygehusets behandling med alternativ behandling, ved jeg ikke endnu. Selvom jeg hellere end gerne så, at der fandtes en anden lige så effektiv behandling bare med færre bivirkninger. Men jeg ønsker at komplimentere min kemobehandling med alternativ behandling, for at støtte min krop så meget som mulig. For kemoen er desværre superhård for ens krop, og det er lige før, jeg ikke kan holde den ud længere. Men jeg må blive ved, for jeg tror heller ikke nok på alternativ behandling alene.

Men denne “mirakelfrugt” menes både at kunne styrke ens immunforsvar, men nogle forskere har også set, at den kan dræbe cancerceller! Så det er i hvert fald et forsøg værd! Derfor fik jeg min ven til at købe frugten – og det er jo ikke ligefrem en, man finde på hylden nede i supermarkedet. Men han fandt den i et kinesisk supermarked, og den fyldte en hel flyttekasse…

IMG_6642

Ikke nok med at den nok kan dræbe kræftceller, så har den også rigtig mange andre gode egenskaber. Den er nemlig rig på C-vitamin, A-vitamin, Calcium, Kalium og magnesium. Den styrker immunforsvaret, den er god mod stress, den kan holde maven i orden, og mange flere ting.

Så vidt jeg kan læse mig til, dyrkes Jackfruiten i Kina, Vietnam, Philippinerne  og vist også i Brasilien. Den er heldigvis til at finde i enkelte butikker i Danmark – frugten er dyr, men absolut alle pengene værd! Det bliver ofte brugt i vegetariske retter, da den minder meget om pull-pork. Den smager fantastisk! Frugten i sig selv kan man bare gufle i sig som slik. Men i retter er den også super lækker. Mine forældre lavede “pulled-pork” sandwich med den i dag, og det smagte vidunderligt! Blandingen af den søde smag, den kødlignende konsistens og det lille pift af kanel den efterlader i munden er SÅ lækker! Stenene kan man også koge eller stege, og de indeholder også rigtig mange sunde ting!

Jeg er også ved at få fat i frugten Graviola. Min moster sendte mig nemlig fornyligt en artikel om den, i artiklen står der, at den også menes at være i stand til at dræbe kræftceller. Så den er også værd at prøve. Den er bare rigtig svær at finde i Danmark. Jeg kender heldigvis en, som vil bringe den direkte til Danmark fra Graviolaens land Ghana inden længe. Jeg glæder mig!

Fryseren og køleskabet er nu fyldt til randen med Jackfruit, så gæt hvad jeg skal spise de næste mange uger? 😂

-Clara💜

Reklamer