Jeg elsker, at der er fart over feltet – der kan næsten ikke ske for meget, så længe det bare er i mit eget tempo! Samtidig elsker jeg også stilhed! Lige nu sidder jeg i sommerhuset helt alene og kigger ud i luftet. Jeg kan høre køleskabets summen og en svag lyd af rindende vand, ellers er her mussestille. Det er lige, så det summer for ørene. Det er SÅ rart! Specielt efter 3 dage med københavnerstøj! Lige nu er jeg bare fuldstændig afslappet. Den eneste følelse, jeg har er tilfredshed. Mine tanker lister stille og roligt gennem hoved, men der er ingen, der sidder fast, der er bare helt roligt, som når trafikken glider frit afsted. Det bedste ved dette sommerhus er, at det ligger ned til verdens bedste strand!

Der er ingen strand, jeg elsker mere end min strand! Jeg elsker også strande med blåt vand og palmer, men ingen slår lige præcis denne strand. Jeg elsker at gå ture på stranden og lytte til det rislende vand, som stille slå ind på stranden. Det friske luft, som er helende bare i sig selv. De fine forsteninger og sjældne fund, der er til at finde bandt tang og sten. Fuglenes kvidren og måske en græshoppe i ny og næ – intet anden, bare ro, friskhed og god energi. Folk der hilser og smiler, når man krydser deres vej. Hunde der lige skal snuse til ens fødder og vimser fornøjet videre efter sin ejer. Stranden er en ny uanset i hvilket lys, hvilket tidspunkt eller hvilken årstid man besøger den.

Der findes intet mere helende, helbredende og roligt sted som langs denne strand! Det er ren terapi, det er den bedste terapi, og det er gratis!

-Clara💜

Reklamer