Som jeg fortalte i et tidligere blogindlæg, tabte jeg min elskede kastet i den gamle rutchebane i Tivoli РI kan læse hele historien her.

De sidste dage har min ven v√¶ret forbi Tivolis servicecenter flere gange for at se, om de havde fundet kasketten, jeg har ogs√• selv skrevet med en dame, som sidder i afdelingen med glemte ting, men hun har fortalt, at de ikke har fundet kasketten. Det var noget rigtig √łv, for jeg var s√• glad for den kasket og gik med den n√¶sten hver dag. Jeg havde pr√łvet at k√łbe en anden kasket, men den sad simpelthent bare ikke lige s√• godt, som min gode gamle bl√• kasket.

IMG_6678
Min bedste ven gennem tykt og tyndt!

Selvom den m√•ske ikke ser ud af meget, og den har heller ikke noget specielt m√¶rke, s√• bet√łd den bare meget. Jeg fik den af min mors veninde, som gav mig en hel kasse med fine ting, kort tid efter jeg var diagnostiseret og opereret. Hun havde sat sm√• fine labels p√• alle tingene, det var s√• fint! Og der l√• den! Min fine bl√• kasket! Den er blevet brugt godt, trods jeg kun har haft den i 2,5 m√•ned. Den har b√•de skygget mit hoved fra den farlige sol p√• stranden, den har fungeret svedb√•nd i tr√¶ningscenteret, og vigtigst af alt, s√• har den v√¶ret der, n√•r ingen af t√łrkl√¶derne fungerede for mig, og jeg bare allerhelst ville se helt normal ud! For med den p√•, skal man se lidt n√¶rmere efter, f√łr man kan se, om jeg er skaldet eller bare har kort h√•r under kasketten.

Jeg spurgte min mors veninde, hvor den kom fra. Det viser sig, at den kommer fra en lille s√łd bod, som hendes far har ude i Dr√łsselbjerg, Vestsj√¶lland. Den har endda en l√¶ngere fin historie bag sig! Jeg skyndte mig derfor at dr√łne ud til Dr√łsselbjerg her til aften. Og minsandten om han ikke have en fin kasket fuldst√¶ndig magen til min gamle; samme farve og samme model! Jeg er S√Ö lykkelig nu!! ūüėć

S√• hvis I har lyst, s√• kig forbi hans lille bod ud til hovedvejen i Dr√łsselbjerg – der kan man finde mange fine ting ud over kasketter! Jeg k√łbte selv en lille jordb√¶r/rabarber syltet√łj med, da jeg var der, men der er ogs√• alverdens andre slags sylt. Og der er blomster og blommer og alt muligt l√¶kkert! Og s√• kan man f√• en lille hyggelig snak med ham og hans kone.

-Clara ūüíú

Reklamer