Hele ugen har jeg haft travlt! Jeg har været på arbejde, i København, til akupunktur, til læge og har forberedt en masse til den kommende weekend. I morgen skal jeg nemlig til min søsters bryllupsfest, og søndag-mandag står den også på bryllupsfejring, og det glæder jeg mig til!

I tirsdags fik jeg svar på den scanning, jeg fik lavet i fredags. Den første del af svaret gjorde mig glad, den næste del gjorde mig bekymret…igen. Scanningen gav nogle resultater, som skal undersøges lidt grundigere, da de kunne se noget, men at de ikke kunne sige præcist, hvad det er ud fra scanningen. Dog må jeg stadig holde fast i min kemotid i næste uge – lægen så ingen grund til at kalde mig ind allerede i denne uge – så det må være et hodt tegn.

Det der var godt ved scanningen var, at der ikke var noget, der lyste i lungerne. Så lægerne mener, at det betyder, at de pletter, der er på mine lunger, ikke er kræft. Men de kan heller ikke sige, hvad det så er, som lyste op i mine lunger ved CT-scanningerne. Det der så gav mig en ny bekymring er, at der var nogle mikroskopiske små pletter i lymferne i lysken og i mit brystben. Lægen kunne ikke sige, om det er noget eller ej, da det er så småt. Men at jeg stadig skal undersøges lidt grundigere, for en sikkerheds skyld.

Jeg har fået indkaldelse til en knoglescanning om 3 uger, hvor mit brystben skal undersøges. Her får jeg igen et radioaktivt sporestof, men her skal jeg heldigvis ikke ligge stille efter. Derudover bliver jeg kaldt ind til undersøgelse af mine lymfer i lysken i løbet af en uge. Der var en flink overlæge, der ringede til mig i dag og fortalte mig om undersøgelsen. Det er vist bare en biopsi, de vil tage af en af lymferne. Han virkede ikke synderligt bekymret, og spurgte ind til, om jeg fornyligt har haft en infektion omkring underlivet, da det bare kunne være det. Han sagde, at han ville tage prøven for en sikkerheds skyld, men han mente ikke, at man kunne se noget på dem. Om det er fordi, pletterne er så små, så det er svært at finde den rigtige lymfe, eller om det er fordi, han ikke tror det er noget, det ved jeg ikke. Men han understreg i hvert fald, at den undersøgelse er en, de er specialister i, så det er jo godt at høre! 😉

Men det har jo igen skabt nye bekymringer, men jeg må prøve at tage det hele, som det kommer, og så håbe på at det selvfølgelig ser fint ud, og at der ikke er noget. Uanset hvad bliver jeg i hvert fald rask, også selvom mit behandlingsforløb MÅSKE kommer til at trække lidt ud. Det hele skal se fint ud, sådan er det bare! 😊 Jeg føler mig fuldstændig rask, så det er jeg!

IMG_6799

Nu er der fokus på fest i morgen, og det bliver godt! Talen er klar – jeg skal bare lige øve det sidste, min overraskelse er klar, og min gave er også ved at tage form, så det bliver godt!

-Clara💜

Reklamer