Nu nyder jeg lige et pusterum midt i alle festlighederne. De sidste par dage har stået på fest, følelser og lidt for lidt søvn.

Bryllupsfesten i fredags var helt fantastisk. Det er den første bryllupsfest, jeg deltager i, det er også den mest utraditionelle bryllupsfest, af alle jeg har hørt om eller set på TV. Og det er det, der gjorde aftenen så speciel! Jeg fik endda en ægte følelse af, at det var lidt magisk. Alle var glade, der var ingen forventning om noget, andet at have en god aften og fejre bryllupsparrets kærlighed til hinanden.

IMG_6807
Her er min anden søster med hendes søde kæreste til brylluppet foran de smukke borddekorationer.

Jeg havde planlagt at holde en tale efterfulgt af en overraskelse. Jeg havde øvet mig en del på talen og følte mig klar. Min overraskelse derimod, var jeg meget nervøs for, hvordan folk ville tage imod. Men det gik overraskende godt det hele! Jeg tudede gennem hele min tale og min overraskelse var en succes!😅

Jeg var SÅ nervøs, da jeg skulle holde talen. Min stemme knækkede helt, og jeg havde svært ved at fremstamme ordene. Jeg plejer ellers ikke at have et problem med at stå foran mennesker og snakke, men denne gang fortalte jeg nogle meget personlige ting, så jeg skulle lige “snakke mig varm”. Kun få ord inde i min tale, nævnte jeg, at jeg fik konstateret brystkræft tilbage i maj… jeg brød fuldstændig ud i tårer, jeg troede ellers sagtens jeg kunne sige det nu uden at græde mere imens. Men det var ikke første gang, jeg græd til det bryllup, flere af talerne inden da, gav mig tårer i øjenene, så aftenen var fuld af følelser – men de fleste var gode.

Jeg fik så trukket vejret igen og fortsatte. Takket være det meget tålmodige og søde publikum – og specielt min øjenkontakt med min søster gjorde mig tryg igen. Jeg fik fortalt min søster og hendes søde ægtefælle, hvor meget de betyder for mig, og fortalte lidt historier fra gamle dage. Hele min tale fortalte jeg på engelsk, hvilket ikke ligefrem hjalp på nervøsiteten, men jeg synes selv, jeg klarede det rigtig godt. Jeg fik stor ros efterfølgende af rigtig mange af gæsterne. Det var dejligt, men jer der kender mig godt, ved sikkert også, at jeg virkelig er dårlig til at modtage ros. Jeg bliver helt mundlam og genert, men det gør mig rigtig glad!

Min overraskelse var, at jeg havde inviteret en af mine venner, som er Afrikansk danser. Han kom og lavede et rigtig godt show, og fik næsten samtlige 100 gæster med op og danse med. Det var dejligt at se, hvor meget gæsterne hyggede sig med det, så det var klart en succes. Der var heller ingen, der havde set den overraskelse komme, så det gjorde det bare ekstra sjovt!

IMG_6815
Jeg kunne lige presse lidt kreativitet ind lørdag formiddag.✍🏽

Nu er jeg hjemme igen og skal sove… eller det vil sige, jeg skal sove lidt mere! Jeg sov kun 4-5 timer natten til lørdag, så hele vejen hjem i bilen lørdag eftermiddag nikkede jeg med hovedet. Jeg kunne bare ikke holde mig vågen, så mit hovede tippede derfor heletiden forover, og det var kun hver gang det gav et lille ryk i bilen, at jeg vågnede og forsøgte at holde mit hoved oppe – men det holdte ikke mange sekunder, før jeg sov igen… Så snart vi var hjemme, gik jeg direkte op i seng og sov i 2 timer. Jeg var kun lige nede og spise lidt aftensmad, selvom jeg havde virkelig svært ved at få øjne. Nu ligger jeg så i sengen igen og burde sove, jeg kan også godt, det kræver bare, jeg tager mig sammen til at ligge mobilen fra mig…

I morgen kører vi til Møn og så fortsætter festlighederne med alle de udenlandske gæster fra brylluppet – og der er en del, så jeg får talt lidt engelsk, det er dejligt!

Nu vil jeg hoppe i seng, så jeg er frisk og udhvilet til i morgen!

-Clara💜

Reklamer