Mine forældre har endelig fået ferie! Det betyder, at vi skal ud at opleve lidt! Jeg drømmer om hvide sandstrande med palmer, skinnende sol, lækker mad og chokoladeis! Findes det i Danmark?

IMG_6854
Vi fik lækker frokost på en strandcafe med palmer!

Tjo, altså i dag tog vi sydpå – dog ikke længere end til Enø, men stadigvæk sydpå! Det føltes næsten som at være på Gran Canaria eller Rhodos! Der var cafeer langs vandet, palmetræer og en lang sandstrand! Solen skinnende, øen er smuk, og menneskerne er i feriehumør!

IMG_6855
Vi så bl.a. Det skæve “tårn” i Karrebæksminde!

Vi kørte lidt videre og stoppede oppe ved Bisserup havn. En rigtig havn med både havnearbejdere, fiskere og fiskekuttere! Det kunne lige så vel være en havneby mere sydpå – i Italien måske?

IMG_6856
En lille, hyggelig, rigtig havn!

Næste weekend tager vi måske en smuttur til Tyskland! Men ferier længere sydpå må jeg hellere vente til det nye år, når jeg er helt frisk igen, og når min forsikring gider dække mig igen! 😅

Nu holder jeg lidt ferie i sommerhuset, det er nu også meget godt, hvis vejret bare forbliver så godt, som det har været i dag! Håber heller ikke jeg mærker så meget til den nye kemo, så jeg har energi til at komme lidt rundt omkring!

Er der nogle, der har ideer til små ture, man kan tage rundt i det danske? Skriv dem meget gerne i kommentaren herunder! 😃

-Clara 💜

Reklamer