{English below}

Jeg har længe overvejet, hvad jeg kan gøre for at nå ud til endnu flere mennesker. Jeg har derfor overvejet at skrive på engelsk.

Jeg får nemlig flere og flere læsere fra andre lande, og så har jeg selv en del venner og bekendte rundt omkring i verden, som vil få lettere ved at følge med, hvis jeg skriver på engelsk. Jeg har derfor besluttet, at det gør jeg fra nu af. (i hvert fald i det fleste blogindlæg) På den måde giver jeg flere mulighed for at følge med, og jeg gør det lettere for andre at følge med.

Jeg er ikke super god til engelsk, men jeg bliver jo heller ikke bedre af ikke at prøve? Det bliver ikke sådan, at blogindlæggene kun bliver på engelsk – der kommer første dansk version og nedenunder kommer den engelske version. Så kan alle følge med – eller næsten… det kunne være jeg skulle lære kinesisk, fransk og blive lidt bedre til spansk? …hvis jeg altså vil bruge en hel dag på at skrive ét blogindlæg!😂 Engelsk og dansk det er sådan det bliver!

-Clara💜

IMG_6678

 

Welcome to my blog.

I have thought about writing in english for a while now. I get more and more readers from other countries, and I want to give you a chance to follow and read my blog! I want to reach out to as many as possible, because my story is so important to tell about, so others in a similar situation or people who are interested can read about it. I want you to see how it sometimes is to go through a period with cancertreatment and that way – and maybe break some taboos about it.

I want to write in english so my friends around the world can follow me and see how I am doing too.

I am not really good at writing in english – But hey, if you do not try, you will never learn it right?

I will write as many of my blogpost in english as possible, but I cannot promise all of them will have an english version.

I want as many as possible to have a change to follow me – maybe I should learn chinese, france and some more spanish as well? …okay maybe that will take me all day just to write one single blogpost then. So just english and danish, that is how it will be!

Thank you for following me!

-Clara💜

Reklamer