{English below}

Heldigvis har jeg ingen ubehagelige bivirkninger, som kvalme, led-/muskelsmerter eller lignende. Men jeg har faktisk nogle mindre bivirkninger, som jeg ikke har tænkt nærmere over før nu.

Jeg har nemlig haft lyst til saftige og søde bær og frugter lige siden, jeg kom hjem efter kemo i onsdags. I går kværnede jeg en halv pakke vindruer på knap 15 minutter. Jeg skal hele tiden have et æble eller en fersken i munden, og i morges opgav jeg næsten morgenmaden, fordi min lækre jordbær-/rabarber syltetøj ikke var der. Heldigvis reddede min mor morgenmaden med nyplukkede brombær! Så jeg søger konstant efter noget sødt og saftigt – ikke som i slik eller cola, mere bare saftigt frugtsukker.

Og så tisser jeg konstant! Lige nu sidder jeg og tripper lidt, trods det kun er 10 minutter siden, jeg sidst var ude at tisse! Da jeg fik kemo, måtte jeg ud og tisse 2 gange midt i det hele. Det var altid lige, da min sygeplejerske havde forladt stuen i en kort øjeblik, hvor tissetrangen rigtig satte ind. Og så sad jeg ellers der i lænestolen og vræd mig for at holde på vandet, inden sygeplejersken kom ind igen og det eneste jeg kunne sige (eller nærmere råbe) var: “Jeg er ved at tisse i bukserne!!!” Så det blev til et par gå ture ned ad gangen med ganstativet i hånden. Og jeg skal hilse og sige, det er altså ikke let at gå på toilettet med en slange i armen, som sidder fast til et stativ, når man samtidig har lang nederdel og lang “cardigan” på!

Tissetrangen har fortsat lige siden, og den sætter altid ind lige efter, jeg har forladt huset og er langt nok væk til, at jeg ikke gider gå tilbage…

IMG_6894

Mine ben er også begyndt at slå lidt ud med nogle mærkelige knopper, jeg ikke har set før. Om det er solen eller kemoen, det ved jeg så ikke. Min mave brokker sig også lidt ind i mellem, men det går heldigvis hurtigt over igen!

Plasteret omkring min picc-line driller også lidt igen, det både klør og svier, men der er ikke så meget at gøre, for jeg VIL beholde den! Kønt ser det nu ikke ud, men det nok snart væk igen!

Heldigvis er det kun de bivirkninger, jeg mærker! Så jeg nyder det virkelig!

-Clara💜

 


Glutton and “peepeer”

Lucky I don’t have any unpleasant sideeffects this time, like nausea, muscle and joint pain or anything like that. But I do actually have some small sideeffects, I just havn’t really thought about them as sideeffects until now.

Sience I came home from my chemotheraphy last wednesday, I have been seeking for juicy, sweet fruits and berries. Yesterday I ate a half pack of grapes in less than 15 minuts. I allways need to have an able or a peach in my mouth, and this morning I almost gave up breakfast, because I didn’t have my delicious strawberry-/rhubarb jam in my fidge. Luckly my mum saved my breakfirst with newly picked blackberries. I’m constantly seaching for food that are juicy and sweet – not sweets or Coke – just fruitsucker.

I am also peeing constantly! Rigth now I’m jumping a bit, eventhough its only 10 minuts sience I peed the last time. When I had my last chemo, I had to go out and pee 2 times! Every time the “peeneed” settle in was just right after my nurse left the room for a short moment. And then I just sat there and twisted my body to hold the water. And when my nurse finally came back, I almost yelled: “I’m close to pee in my pants!” …so I walked a couple og times down the corridor with an tripod in my hand. And I have to say, its not easy peeing with a drop in your arm, which is connected to a tripod, when you, at the same time, wears a long skirt and a long cardigan.

The need to pee has continued just since. It’s always come just right after I leave the house and when I’m just that far away, I don’t want to go back.

IMG_6894

My legs are having some kind if an allegic reaction. There is buds everywhere, and I havn’t seen anything like that before. If Its from the sun or from the chemo, I can’t tell… My stomach is also complaining a bit, but luckly the stomachache goes away as fast as it come.

The bandage around my picc-line also gives me an allegic reaction, it both claws and thighs. There is not much I can do, because I WANT to keep it for the rest for my treatment! It do not look pretty, but I think the scars will go away soon!

Luckly that is the only sideeffects I have. So I’m just enjoying everything rigth now!

-Clara💜

Reklamer