Hej venner!

Gennem hele mit behandlingsforløb har Kræftens Bekæmpelse været en stor hjælp for mig! Jeg vil derfor gerne give dem lidt igen og støtte deres fantastiske arbejde!

De hjalp blandt andet, dengang det gik op for mig, at jeg ikke var blevet undersøgt nok tilbage i juli 2016, da jeg fandt knuden i mit ventre bryst førte gang. De vejledte mig til at skrive en klage om min “langsigtede diagnosticering”.  Siden da har jeg været i Kræftens hus i Næstved, hvor jeg har fået en masse tilbud om forskellige aktiviteter med andre kræftramte og tilbud om rådgivning. Jeg er blandt andet startet i deres UngKræft gruppe, hvor jeg har mødt andre kræftramte unge, jeg skal til landsmøde med UngKræft i slutningen af denne måned. Jeg skal på deres Look Good, feel better arrangement for kvinder, der har tabt håret, og der kommer sikkert endnu flere ting.

Jeg vil derfor enormt gerne støtte deres fantastiske arbejde og give dem lidt igen, jeg håber inderligt, at I vil hjælpe mig med det!

I kan hjælpe mig ved at støtte min personlige indsamling på: https://www.cancer.dk/stoet-os/din-indsamling/personlige-indsamling/vis/vi-er-staerkes-p9/.

Alt du skal gøre er at sende en SMS med teksten KB 74mhc (husk mellemrum) til 1277, så støtter du min indsamling med 100 kr. (+ alm. SMS takst).

Jeg vil også blive utrolig glad, hvis I vil dele min indsamling med alle jeres venner. I kan høre det ved enten at dele dette blogindlæg, eller dele linket til indsamlingssiden.

Indsamlingen løber frem til d. 27. Oktober 2017 – samme dag som knækcancers indsamling.

IMG_6949

Jeg håber, I har en rigtig dejlig dag!

Mange kærlige hilsener,

Clara💜

Reklamer