Ja! Det sker sku lidt her på Bornholm! Mit højre bryst havde simpelthent inviteret en lille fin dame på spadag i Bornholms diamant!

Mit højre bryst ville føle sig enormt ensom i min bikini, så jeg tænkte, at jeg hellere måtte komme op med en løsning. Den synes, det ville se skørt ud, hvis det kun bulede ud i den ene sidde af bikinitoppen – hvad ville folk ikke tænke? De tænker sikkert i forevejen rigeligt over, hvorfor jeg ikke har noget hår på hovedet! Derfor skulle den da på spa-date med en selvklæbende brystprotese! Og nu må jeg jo også endelig gå i spa, da jeg ikke længere har min picc-line siddende. (Læs hvorfor jeg ikke har den mere her!)

Jeg har lige fået et sæt brystproteser af en venlig dame. Og da det er et sæt, er der jo et “højre-bryst” og et “venstre-bryst”. Og højre-brystet kan jeg jo ikke rigtig bruge til hverdag. Jeg tænkte, det så var genialt at bruge den i min bikini, som alligevel bare dækker det hele – da den er “tubetop-agtig”. Overraskende nok klædte højre-proteser faktisk rigtig godt sammen med mit højre bryst. Proteserne er vist designet til ældre kvinder med lidt mere hængepatter end mig, men hvis man tager dem modsat på, har det den modsatte effekt, og så passede den pludselig perfekt! 😂 (Vil du vide mere om proteser, kan du læse om det her!)

Jeg synes faktisk, den sidder ret godt, altså man kan godt se, det ikke er et rigtigt bryst, men de er nu blevet ret gode til at lave dem, så det ser pænt ud!

Jeg vil gerne vise jer, hvordan det ser ud. Nogle af jer har måske undret jer over, hvorfor jeg har to bryst-buler foran, nu når jeg ellers har sagt, at jeg har fået opereret den ene væk. Svaret er en protese! Nogle af jer har måske også undret jer over, hvordan sådan en protese egentlig ser ud: svaret er på billedet nedenfor!

Til hverdag går jeg ikke med en selvklæbende protese, men en der sidder i en lomme i en speciel bh. Jeg må ikke bruge selvklæbende proteser endnu – ikke før jeg er færdig med alt behandlingen med kemo og stråler. Men jeg glæder mig til jeg får lov, får det gør nu altså det hele noget lettere!

IMG_6986
Sådan ser det ud, når man bruger en selvklæbende brystprotese!

Så mit højre bryst kom altså på date med en selvklæbende brystprotese i dag! Og hold op, hvor var det dejligt, at se normal ud i en bikini igen! Det var også utroligt lækkert at få varmet alle knogler, led og muskler igennem! Mine muskler og led bliver lidt ømme af den kemo, jeg får nu. Så det er skønt at få varmet dem lidt!

Jeg nyder det rigtigt her på Bornholm! Her er dejligt fredeligt – i hvert fald når der ikke hele tiden er en der snakker! 😅 Jeg glemmer mere og mere alt om behandling og holder lige nu en lille pause fra det – I kan tro jeg nyder det!

I dag har jeg været rundt og se på Gudhjem, været i spa og til aften spiste jeg på en thairesturant. I morgen går turen nok til Hammershus.

IMG_6971
Jeg nyder lige udsigten fra klippespidsen…

-Clara 💜

Reklamer