{English below}

I dag er det præcist 4 måneder siden, jeg blev opereret. Mindre end en uge efter operationen, var jeg næsten overbevist om, at jeg var rask igen.

I dag er jeg næsten også overbevist, jeg er i hvert fald 95% overbevist. Jeg er nemlig ret nervøs for, hvad prøven af brystbensknoglen siger – men jeg tror nu ikke de finder noget, som ikke skal være der!

Udover det synes jeg, stortset det hele, går i den rigtige retning! Mit hår vokser med lynfart, jeg har kun 6 kemobehandlinger tilbage, og psykisk har jeg det egentlig rigtig godt! Min blogstrøm vokser og vokser hver eneste dag, der ligger et interview eller to i næste uge, og ideerne vælter ind i mit hoved hele tiden!

Det eneste der er lidt skidt er, at mine øjenvipper drysser lidt af – jeg har stadig en del, men jeg havde rigtig mange, og de var noget længere for en måned siden. Mine øjenbryn drysser også lidt, men de var alligevel så kraftige i forevejen, så det gør ikke så meget! Hårene på benene er også på vej ud igen, det er selvfølgelig godt, men jeg gider bare ikke til at barbere dem! 😂

IMG_7248

Mit ar bliver også mere og mere flexibelt. Det skal jo være så flexibelt som muligt, inden jeg skal have strålebehandling, da det får huden/vævet til at stramme lidt til igen. Derefter skal jeg lave øvelser med arret igen, så det kan blive klart og flexibelt nok til at blive rekonstrueret om et års tid.

Alt i alt har jeg det godt, kalenderen er fyldt, det går i den rigtige retning, og jeg er positiv og glad! 😃

-Clara💜

 


 

Today, its precisly 4 month since my operation. In less than a week after, I was almost confident, I wasn’t sick anymore.

Today, I’m almost confident too! At least I’m 95% confident. I’m a bit nervous about the resultat of my breastbone biopsy, but I don’t think they find anything, that don’t belong in there!

IMG_7243

Beside from that, I think almost everything goes in the right direction! My hair is growing super fast, I only have 6 chemotherapies left, and mentally I’m quite well! My blog stream is growing every day, I have an interview or two next week, and the ideas keeps pupping into my head all the time!

The only bad this is, that my eyelashes sprickle – I still have a few, but I am used to have a lot – just one month ago they were stronger and longer. My eyebrows is not that strong anymore either, but that’s okay, because there is still a lot, and maybe they look a bit more natural now actually! The hair on my legs is on their way out again – ofcause that’s a good thing – but I just don’t want to shave them! 😂

My scar keeps getting more and more flexible. It has to be as flexible as possible before the radiation treatment, because it makes the skin tighter again. Then after the radiation treatment, I have to do some execises again, so the scar gets flexible enough to be reconstructed next year.

To sum up: I feel good, my calendar is full, it goes in the right direction, and I’m positive and happy! 😃

-Clara💜

Reklamer