I dag er jeg blevet indlagt på Rigshospitalet. Jeg har brugt det meste af dagen på at snakke med en hel masse sundhedspersoner…

IMG_7266.JPG

Min søde veninde Monica har kørt mig herind og fulgt mig hele dagen!! Det er jeg virkelig glad for, at hun ville. Og så har hun mindet mig om alt det, jeg gerne ville spørge om, men havde glemt 😅

IMG_7270

Kl. 10.00 skulle jeg møde til forundersøgelse. Ca. kl. 10.30 kom en sød sygeplejerske og gav mig indlæggelsespapirer, armbånd på ig en seng. Lidt over 11.00 blev jeg hentet af en medicinstuderende, som skulle skrive i min journal. Hun lyttede også på mine lunger og mit hjerte, tog min puls og trykkede alle mulige steder på mig.

Lige efter kom den kirurg, som skal tage biopsien af mit brystben i morgen. Hun virker meget flink, dog fortalte hun, at jeg skal i fuld narkose, og ikke kun lokalbedøves, som jeg egentlig havde fået at vide. Så det er jeg lidt nervøs for, heldigvis tager det ikke særlig lang tid. Hun ligger bare et lille snit lige ved stedet på brystbenet, tager en prøve ud og lapper mig sammen igen. Hun satte et kryds på mig, lige der hvor hun vil gå ind, og krydset sidder lidt længere oppe, end hvad jeg troede, så det bekymrer mig også lidt. Men jeg drømte i nat, at der ikke er noget i brystbenet, så det tyder jo godt!

IMG_7273

Så fik jeg taget et par blodprøver og fik lidt af sygehuset udsøgte frokostmenu…eller hvad man nu kalder det😅

Kl. 14.00 kom anæstesilægen og snakkede med mig. Han er enormt sød, og jeg håber virkeligt, at alt går efter planen, så det er ham, som skal bedøve mig! Vi snakkede lidt om min sidste operation, hvor han sagde, han synes, det så ud til, at jeg fint kan blive bedøvet. Der blev jeg dog lidt overrasket, for jeg synes, det var lidt af en omgang, fordi de måtte give mig noget gas, før jeg kunne sove, men det siger han er meget normalt.

IMG_7272

Nu sidder jeg nede ved søerne og slapper af. Jeg er stadig indlagt, men ude på orlov. Jeg har fået en seng på afdelingen, men har valgt at jeg sover hos min søster i nat. Er nemlig lidt træt af sygehuse… Jeg skal bare møde på afdelingen i morgen tidlig, så jeg er klar til det bliver min tur.

Nu vil jeg prøve at slappe af og ikke tænke så meget over det.

-Clara💜

 

Reklamer