Nu sidder jeg i bilen på vej hjem fra kemo nr. 7. Jeg var lidt nevøs for, hvordan det ville gå i dag, da jeg de sidste par gange fik en allergisk reaktion.

IMG_7296.JPG

Men i dag gik det præcist, som det skulle! Så jeg er vildt glad! Jeg startede ud med fuld premedicin igen, da vi først skærer ned på den, når jeg har været igennem en kemo gang uden en allergisk reaktion overhoved. Da det gik fint i dage, kan jeg smide pre-pillerne næste gang – altså de 2 piller, jeg har skulle tage dagen forud for kemo, de sidste par gange. For nu burde de ikke længere være nødvendige. Og hvis alt går, som det skal næste gang, så kan vi halvere dem premedicin jeg får lige inden kemoen. Så næste gang skulle det også gerne forløbe uden noget reaktion overhoved.

Det var sjovt i dag, for jeg havde en journalist fra TV2 Øst med. Han sidder faktisk og filmer mig lige nu, det er ret sjovt! Sygeplejerskem målte også min puls nogle gange, og den var sjovt nok lidt høj i dag, men det var vist let at finde en god forklaring på det…😜🎥 Nu skal journalisten bare redigere det, og så bliver det nok sendt i TV en gang i næste uge. Han skal faktisk op og interviewe min morfars bror her lige efter mig, så det er ret sjovt, det lige er ramt sammen på samme dag! 😜

Senere på ugen skal jeg lave et interview med et andet stort medie, det ser jeg også ret meget frem til. Det bliver så formentlig uden kamera. Men jeg synes, det er sjovt at lave tv, selvom der er mange sjove og mystiske optagelser! Journalisten fra TV2 Øst har filmet mig siden lidt i 10.00 i dag, og det bliver klippet sammen til et 3 minutters indslag. Det bliver spændende at se det i næste uge! Det virker til, at han har en god og seriøs vinkel på min historie, så det er jeg meget glad for!

-Clara💜

Reklamer