Nu er jeg tilbage på bloggen igen. Min lyst til at blogge har ikke været der så meget de sidste dage. Jeg har ellers ikke haft voldsomt travlt, men jeg er trættere, end jeg plejer – og det kan godt være en årsag til min mindre aktivitet på bloggen. Jeg bliver træt tidligere på aftenen, og jeg sover gerne til lidt op ad formiddagen, hvis jeg kan slippe afsted med det. 😅

Jeg begynder at mærke min krop mere og mere. Det er ikke så galt, men det har generet mig lidt. Den her kemo, Taxol, kan give mig muskel- og ledsmerter, den kan også give lidt føleforstyrrelser i hænder og fødder. Jeg har en del nakke-/halsspændinger og er enormt øm. Nakke-/halsspændingerne kan sagtens skylde nervøsitet, men de hjælper bestemt ikke på den i forevejen ømme nakke. Det kan også give mig hovedpine ind i mellem.

Jeg har også fået mere ondt i ryggen, specielt i lænden. Mine hænder værker også lidt, jeg kan ikke skrælle kartofler mere, for jeg får ondt i hænderne bare efter 5 stykker. (Men det er nu heller ikke helt skidt at slippe for det😄)

Hvis jeg trykker mine fingre, tager det længere tid, før de retter sig ud, og før følelserne kommer tilbage til dem igen. Men i det mindste prikker det ikke i fingrespidserne. Det må det helst ikke, for så kan det betyde, at jeg har fået en netveskade. Udover trætheden og de ømme muskler, har jeg det fint. Jeg er stadig noget nervøs for svaret fra biopsien  af brystbenet og får nok først svar på tirsdag om 9 dage – så ventetiden er lang. Jeg er heldigvis ret overbevist om, at der ikke er noget galt – jeg har en god fornemmelse i kroppen!

IMG_7306.JPG

Mit ar er også ved at hele stille og roligt, desværre har det åbnet sig lidt i den ene side, så det bliver lidt tydeligt, men det går nok. Jeg kan stadig mærke det næsten hele tiden, specielt når jeg løfter mig fra sengen eller en stol, så trækker det godt, men jeg skal altså have lidt gang i mine muskler omkring arret igen. Jeg har bare et problem, og det er de skide plastrer… jeg kan simpelthent ikke tåle dem, det klør så meget!! Arret har heldigvis ikke gjort specielt ondt!

-Clara💜

Reklamer