I dag fik jeg kemo igen igen, og det gik helt fint. Jeg lånte endnu en sød sygeplejerske i dag – eller faktisk 2, så jeg får mødt de fleste, men næste gang skulle jeg gerne få min faste sygeplejerske igen!

IMG_7383
De søde sygeplejersker synes ikke, jeg skulle ligge og fryse sådan, da jeg blev godt pakket ind i dyr og tæpper! Jeg fik også serveret te og mad – alt det jeg bedst kan lode

Men det er så sjovt, at alle de andre sygeplejersker, jeg møder, godt ved hvem jeg er. Jeg er “hende med bloggen” eller “hende der havde TV ØST med til kemo i sidste uge” osv., men det er nu meget sjovt, og dejligt at de tager sig tid til at læse min blog og støtter op om mit forsøg på at aftabuisere brystkræft. Jeg tror, de går og hygger sig lidt med, hvad “hende den unge patient nu har fundet på”, hver gang jeg fortæller om et nyt interview eller om mine blogindlæg. Jeg tror og håber, jeg gør lidt indtryk på dem, men det gør jeg selvfølgelig bare mig i sig selv og med min alder. Jeg gør vist bestemt ikke deres job kedeligt med alle de ideer, jeg kommer med hele tiden. Der er dejligt de er friske på det, selvom jeg giver dem lidt udfordringer ind i mellem! De er bare så søde de sygeplejersker! 😜

IMG_7382
Jeg fik en handske fyldt med varmt vand, som jeg kunne flette fingre med, så den kunne varme mig mens kemoen løb ind! Mmmhhh!!!

Nu har jeg altså kun 4 kemobehandlinger igen, hvis alt nu også går, som det skal – og det gør det! Det er rart at kunne se lidt ud på den anden side nu – de sidste 4 gange skal nok gå hurtigt! Derefter er planen, at jeg lige skal hvile i 2-4 uger, før jeg starter i strålebehandling – eller det vil så sige, i den periode skal jeg måske have rekustrueret mit højre bryst, og så går tiden med det. Jeg skal også starte på antihormoner i den periode, og dem skal jeg så have hver dag i 10 år. Jeg skulle gerne være færdig med strålebehandlingen lige omkring jul – det bliver verdens bedste julegave! 🎉

De sidste par dage har jeg haft vildt meget energi, jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst have så meget energi, men jeg har fået indevendt meget af vores hus, lavet hovedrengøring og bare tonset rundt, så selv min mor ikke har kunnet følge med! Det er så dejligt! Jeg har fået min energi igen fra før, jeg blev syg, så det er er virkelig godt tegn!

-Clara 💜

Reklamer