I august fik jeg lavet en PET-CT scanning, som viste noget, der lyste i ventre side af min brystbensknogle. Det har resulteret i en knoglescanning og en biopsi af vævet omkring og af selve brystbensknoglen for 2 uger siden – som har givet mig ar mere på 4-5cm.

Det har været en lang september måned med krævende undersøgelser og nervepirrende ventetid. I dag fik jeg så endelig klart svar. De sidste to uger har gået utroligt langsomt, jeg har haft mange tanker, og til tider har jeg været super nervøs. Jeg har brudt sammen flere gange gennem den her ventetid, men jeg synes også, jeg har været stærk. Jeg har taget det pænere, end jeg forestillede mig – jeg har holdt humøret oppe og kunnet gemme det lidt væk. En stor støtte har været min clairoyant. Hun fortalte mig, at hun ikke mener, at de vil finde mere kræft i mig, så jeg kunne bare tage det helt roligt. Det har jeg så forsøgt – indtil videre har hun haft ret i alt, hun har sagt, så det prøvede jeg at holde fast i!

Det hjalp mig også utroligt meget, at være på landsmødet i weekenden – det gav mig et lidt andet og mere roligt syn på kræft. Her fortalte flere også, at deres scanninger ofte havde vist noget, som man troede var kræft, men som slet ikke var det. Det har også været betryggende at få at vide.

Men i dag fik jeg altså svaret af en ny flink læge på onkologisk afdeling: “NEJ, der er ingen spredning til brystbenet, cellerne og knoglemassen så helt normal ud!”

IMG_7501
Ingen tegn på malignitet = ingen tegn på kræft/spredning.
Tårene fossede ud. Sidst jeg var så lettet, var da jeg fik svar på den første CT scanning tilbage i maj. Måske var jeg faktisk mere lettet nu, for nu har de jo tjekket alt hvad der overhoved skulle tjekkes, og de har ikke fundet noget kræft nogle steder – så der er ikke mere overhoved!!!

IMG_7504
Jeg har endda rammet resultatet ind, kun så jeg kan kigge på den og blive mindet om, at der ikke er noget kræft tilbage i min krop!
Min energi har også været helt i top hele sidste uge. Jeg har været som en tornado, som har hovedrengjort hele huset og kun efterladt de ting, der får lov at blive tilbage i huset. Jeg var også den sidste, som forlod festen til landsmødet i lørdags, og igen i denne uge kører energiet på højeste niveau. Sidst jeg var så frisk, var inden jeg fandt knuden for første gang sidste sommer. Så det må være et rigtig godt tegn.

Jeg mærker intet til kemoen, jeg bliver på ingen måde træt og får ondt, som jeg har hørt fra mange andre, at de bliver. Så det er dejligt! Jeg er SÅ glad!!!!!!!!!!

-Clara💜

Reklamer