Okay, i dag er det så 5 måneder og 2 dage efter diagnosen, men det er først nu jeg har fået tid til at skrive. Jeg har nemlig brugt de sidste par dage på at slappe af og nyde, at alle mine spændinger og bekymringer stortset er væk! 😃

IMG_7538.JPGJeg vil lige give jer en hurtig update – flere af jer har sikkert fulgt lidt intenst med den sidste måned, da det har været rigtig mange op og nedture. Heldigvis er hele denne rutchetur sluttet af med en kæmpe optur!

Resultatet af den sidste måned:

Den biopsi jeg fik taget af mit brystben for 2,5 uge siden har nemlig vist, at jeg ikke har nogle spreding til mit brystben. Lægerne mener heller ikke, at der noget i de lymfer i min lyske, som lyste op på PET-CT scanningen. Det vil altså sige, at de ikke har fundet noget nogle steder overhoved! Det eneste der er galt er, at jeg muligvis har et sår fra brystoperationen tilbage i maj, som ikke har kunnet hele ordentligt pga. min kemobehandling – så det er bare det, der har lyst op på PET-CT’en.

Så nu er mit humør i top, min energi er i top, og mit hår er toppen! 😜 Det eneste jeg døjer med er lidt nakkesmerter og en hævet hånd. Men nakkesmerterne får en massør lov at tage hånd om, og min hævede hånd/lymfødem tager min healer sig af. Jeg skal også forbi en lymfødem specialist, så snart jeg får en tid!

Det skal fejres!

Jeg har kun 3 kemoer tilbage, derefter 2-3 ugers pause og så en måneds strålebehandling, og så burde jeg være færdig lige før jul! Jeg får den endelige plan på onsdag, så det bliver godt at vide, hvad jeg kan forvente! Nogle dage efter jeg har fået min sidste kemo skal det fejres med min nærmeste familie. Når jeg er helt færdig med stråler også, skal det fejres med alle jeg kender! 😃🎉

Fra nu af kører det hele bare, jeg har allerede en plan for, hvad jeg skal og vil de næste mange år! For det bliver mange år! Min søde healer/clairoyant siger nemlig, at kræften aldrig kommer igen! Og hun har aldrig taget fejl i noget af det, hun har sagt til mig!!

Ha’ en dejlig weekend!

-Clara 💜

Reklamer