Og det skal fejres!!! 😃🎉

I går fik jeg min 11. Kemo!! Det betyder, jeg kun har én behandling tilbage! Det er helt vildt! Kemo har været del af min hverdag og mit liv de sidste 4 måneder, og nu er jeg endelig ved at være igennem!

8DB3E583-B49C-44BE-B268-924D16FFCDF7.jpeg

4 måneder lød af meget lige da jeg begyndte på kemo, men jeg synes faktisk, det er gået ret hurtigt! Og jeg synes egentlig, jeg er kommet ret godt igennem det. De første 3 kemobehandlinger var lidt hårde, men de næste 7 gik helt fint med kun en ubehagelig allergisk reaktion. Du kan læse mere om den allergiske reaktion her. 

Behandlingen i går var også lidt hård – eller det var ikke galt, men jeg var enormt træt, da jeg kom hjem – de tog jo min speed fra mig ved min sidste behandling, og det kan jeg så mærke nu.😅 (Altså de har selvfølgelig ikke givet mig rent speed, men jeg har fået nogle piller, som pre-medicin, for at undgå en allergisk reaktion på kemoen, og en af de piller har indeholdt speed.) Da jeg kom hjem i går, gik jeg direkte op på mit værelse, satte en serie på, åd en masse saltede chips og lidt slik. Efter 1,5-2 timer lagde jeg mig til at sove en times tid. Derefter fik jeg lidt energi igen.

F70162CB-FD84-4A3F-8955-93B110304351.jpeg

Jeg glemte også fuldstændig at få taget et billede af, at jeg fik kemo i går – jeg har ellers husket det alle de andre gange.

Inden jeg fik kemo, var jeg faktisk til mindfullness – og midt under mindfullness’en fossede der tårer ud, jeg ved ikke rigtig hvorfor, de fossede bare frem, og jeg havde svært ved at stoppe dem igen. Men jeg tænker, der er dele af mig, som ikke helt kan følge med i alt det, som sker og er sket. Altså jeg føler mig oprigtig glad, men der må være et eller andet i mig, som har brug for at komme ud gennem tårer. I går gav mindfullness’en så lige plads til det. Jeg tænker, at alt andet også ville være mystisk, for jeg tror ikke nogen kan gå igennem et kræftforløb uden at have brug for at græde ind i mellem – og det fortsætter helt sikkert også, når man er færdig med behandlingen og kræftfri – men det skal man bare give plads til og acceptere.

Men jeg er i hvert fald glad, jeg har meget at se til for tiden, så det er rigtig dejligt, men det kan godt mærkes om morgenen – jeg har sværere ved at komme ud af sengen, og føler at mit hoved, mine øjne og mine læber hæver.😅

Men jeg kan slet ikke fatte, at jeg kun har en kemo igen – det er faktisk lidt med blandede følelser, at det er min sidste kemo. Jeg er jo lige nået at blive så gode venner med den. 😅

Jeg glæder mig helt vildt til at fejre min sidste kemo! Det bliver festligt! 😃🎉

-Clara💜

Reklamer